תניה גרבר וארבל קינן כובשות את האירועים בעיר
אנחנו מאוד שמחים שתניה וארבל החליטו להצטרף לשלב הזה שבו רואים אותן גם באירועים והשקות ולא רק בסרטונים של צבא האמת. הדיירות לשעבר הגיעו לאירוע מתוקשר ובזמן שנתקענו על החולצה של ארבל, התרחש מפגש אקסים מגה אוקוורד ברקע


הולד איט! ארבל קינן, זאת את? איך אנחנו שמחים אם כך שהורדת את הגבס, יצאת מבית "האח הגדול" והתחלת להפגיז באירועים מתוקשרים כי האאוטפיט הזה הפיל, גמר, קבר אותנו.
ארבל, שכבר הספיקה לבלות באירוע או שניים מאז שיצאה מהבית, הגיעה מלווה בבסטי החדשה שלה ואולי האישה עם הכי הרבה אזכורים בשבוע האחרון, תניה גרבר, למסיבת הקוקטייל של חברת "הוניגמן".
בדיוק המסיבה שגרמה למורן אטיאס לארוז את המזוודות ולהגיע לביקור ראשון בארץ אחרי למעלה מארבעה חודשים, כשזו רק ההתחלה של שרשרת האירועים שעוד מצפה לה.
אטיאס, שהיא גם הפרזנטורית של החברה, הגיעה ל"זוביזו", שם נערכה המסיבה, כשהיא נתקלת חזיתית לא רק בחולצה של ארבל ובסוכן הישן-חדש, רוברטו בן שושן, אלא גם באקס שי כהנא, זה שרק לאחרונה בדק את השקדים של קורין גדעון. אם תהיתם אם היה אוקוורד - אז לא, מתברר שדווקא שי הגיע במיוחד עבור מורן. בשוק מהפרוגרס.








