חשיפת יתר: נטלי עטיה מפתה במקלחת
אם איציק היה יכול לראות את זה, יכול להיות שהוא היה מרגיע עם הפלירטוטים לכל הכיוונים. לצערם של הדיירים, הם סגורים בבית ולא יכולים לראות את מה שאתם יכולים - הקמפיין הלוהט שצילמה עטיה לפני שנכנסה לבית. מריח כמו רוח שנות התשעים? נכון, אז מה

לפני שאתם מפליגים בדמיון על שיתוף פעולה מרושע בינינו לבין "האח הגדול", לא. לא קיבלנו אישור מיוחד לצלם את המתמודדת הלוהטת, נטלי עטיה, במקלחת. זה ממש לא הקייס ותאמינו לנו, לנו זה כואב יותר.
עטיה, שועלה ותיקה שהיא, השכילה לגזור קופון על השתתפותה בתכנית לא רק אחרי יציאתה מהבית אלא גם לפני. לפני שארזה את הנוצות בשיער ונכנסה אל הבית, עטיה נבחרה להוביל קמפיין חדש.
הקמפיין, של חברת פלסאון המשווקת את ברזי פאייני האיטלקיים, מציג את עטיה בשלל פוזות מפתות במקלחת. כאלו שהבהייה בערוץ 26 לא תביא לכם, למשל.
עוד ב-mako סלבס:
אז נכון, זה לגמרי מסע בזמן אל הניינטיז אבל מבחינתנו עולם שבו הבקסטריט בויז הם עדיין להקה לגיטימית וקמפיינים כאלו יוצאים לאור הוא עולם של פאן מזוקק. אל תעירו אותנו.



