ליאון רוזנברג חוגג יום הולדת, הביצה מתייצבת מינוס אחת
רוזנברג, פעם סלב בעצמו והיום מי שאחראי על סיקור של כאלו, חגג יום הולדת ואף אחד מהמסוקרים שלו לא פספס את האירוע. ציפינו במיוחד לאורח אחד שיביא את בת זוגו המפורסמת אבל זו דווקא העדיפה להבריז. מי הכוכבת ששברה לנו את הלב?


כבר לפני חודש ליאון רוזנברג, מגיש הטלוויזיה, ציין את יום הולדתו ה-42 אבל רק עכשיו הוא התפנה להרים לעצמו הפקת יום הולדת מושקעת ועמוסת סלבס בבר ה"זו ביזו" בתל אביב.
אל המקום הוא הגיע כשהוא מלווה באשתו פאולה, שחוץ ממיטה חולקת איתו גם הגשת תכנית, שם קיבלו השניים את החברים כשהצלמים כמובן לא שוכחים להפליש לכיוון האורחים המפורסמים.
גם עידו רוזנבלום, פרצוף שאנחנו לא רואים יותר מדי באירועים, הגיע למקום ולמרות כל תפילותינו והיו הרבה מאוד כאלו, אשתו, יונית לוי, דילגה על האירוע. אל תדאגי, יונית, זה עדיין לא גורם לנו לוותר עליך!
עוד ב-mako סלבס:
חוץ מרוזנבלום מינוס האישה שכה ציפינו לה, גם הקולגות לחדשות הבידור התייצבו - ירדן הראל, כשהיא מצוידת בבעל עמרי ובשם החדש, חיים אתגר, לירון שמם, אשת החדשות טלי מץ, רון שחר ועוד.






