לא בא לה: מורן איזנשטיין תוקפת בקמפיין חדש
היא אולי נראת בחורה עדינה, אבל אחרי שתראו את התמונות הבאות של מורן איזנשטיין תבינו שני דברים: לא באמת כדאי לכם להתעסק איתה, גם אחרי לידת תאומים אפשר לטפח אחלה קוביות

פורסם:

אנחנו לא יודעים אם יש לזה קשר לגירושים שאירעו לפני אי אילו חודשים או לא, אבל בקמפיין החדש שהצטרף לרזומה של מורן איזנשטיין היא עושה הכל כדי להבהיר שלאף אחד לא כדאי להתעסק איתה.
איזנשטיין נבחרה להצטלם לקמפיין של חברת "לאונרדו 360", חברת קוסמטיקה והסרת שיער, כשהקונספט המוביל לצילומים הוא הגנה עצמית.
על הסט היא סיפרה שגם היא חוותה תקיפה מינית, כאשר בגיל 6 גרר אותה לחניון אדם מבוגר וביצע בה מעשים מגונים. כדי שהצילומים יתאמו את הקונספט עד הסוף גויסו לסט אנשי סטודיו "Team Bert", סטודיו שמתנדב ומסייע לנשים שעברו תקיפה מינית בלימוד הגנה עצמית. נראה אתכם מתעסקים איתה עכשיו.




פרסומת

מצאתם טעות לשון?