mako
פרסומת

רהיטים לקראת טבעת? אילנית במסע קניות לדירה שלה ושל אלירז

אז חתונה עדיין לא נראית באופק, אבל עוד מעט יעבור הזוג המלכותי לדירתו החדשה ברחובות, ולקראת האירוע המכונן יצאה לוי לבחור רהיטים לגינה המיועדת. יכולים לנחש כמה הכל עלה לה? רמז: מדובר באלפים, על אף הנחת הסלב הצפויה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אילנית לוי
צילום: סמי טהרני, mako
הקישור הועתק

ההכנות והסידורים של אילנית לוי ואלירז שדה לקראת המעבר לביתם החדש נמצאות בעיצומן, ועכשיו, כשהגיע תור בחירת הריהוט לגינה, החליטה לוי שמה שטוב לשרה נתניהו טוב גם לה - וביקשה מחברה הטוב מושיק גלאמין להצטרף אליה לייעוץ.

לשם כך הגיעו השניים לחנות "מיליון כסאות" בחולון, שם בילו במשך כשלוש שעות כשהם בוחנים, מתלבטים, שואלים ומתייעצים (גם בטלפון עם אלירז, כמובן) - עד שלבסוף קיבלה לוי החלטה. 

אם כן, זוהי רשימת הרכישות של לוי: פינת ישיבה לגינה, גריל גז, כסאות אירוח ועוד. החשבון? כ-22,000 ש"ח. אלא שמלבד יחס הוי.איי.פי לו זכתה לוי, היא קיבלה גם, כצפוי, הנחת סלב של 30 אחוז. לא רע.

אולם גם הרהיטים והמספרים לא יכלו להסיח את דעתנו ממה שעניין אותנו באמת: הזדמנות נוספת להביט בלוי, ללא ספק אחת מהנשים הלוהטות בביצה - כשהיא מסתובבת בלוק הטבעי שלה (כולל קוקו!), לא פחות פוטוגנית מאשר כשהיא במיטב מחלצותיה. אנחנו גם עקביים במראה שלנו - אבל לכיוון הרע.

אילנית לוי
כל כך הרבה אופציות | צילום: סמי טהרני, mako
אילנית לוי
לא יודעת מה להחליט | צילום: סמי טהרני, mako
פרסומת
אילנית לוי
חייבת לצלם לאלירז | צילום: סמי טהרני, mako
אילנית לוי
הוא אומר "עזבי מאמי אל תקני כלום נשב על הדשא" | צילום: סמי טהרני, mako
אילנית לוי
יאללה עזבו עכשיו אני עושה הפסקת קפה | צילום: סמי טהרני, mako
פרסומת
אילנית לוי
נו מה, אתם עדיין פה? | צילום: סמי טהרני, mako