mako
פרסומת

אנפרינד: פייסבוק נגד אקי אבני

זה כנראה הסיוט הכי גדול שלנו בעידן הטכנולוגי, שיסגרו לנו את הפייסבוק. עבור אקי הסיוט הזה הפך למציאות ממש לאחרונה. אז מה הוא יעשה בלי הפוסטים של "אמהות מבשלות ביחד" ומה יש למארק צוקרברג נגדו?

גיל משעלי
פורסם:
אקי וניקול
צילום: צ'ינו פפראצי, mako
הקישור הועתק

אם איכשהו קרה שניסיתם למצוא באופן נואש את הפרופיל של אקי אבני בפייסבוק ולא הצלחתם, יש לזה סיבה טובה ומצערת וזה לא העובדה שהניינטיז נגמרו - חשבון הפייסבוק שלו נחסם.

הרשת החברתית הקשוחה סגרה את הפרופיל של השחקן ומגיש הטלוויזיה אחרי שקיבלה דיווחים שמדובר בחשבון מזויף של מתחזה, אלא שמדובר היה בחשבון של אבני עצמו.

לאחר מגעים ארוכים ומייגעים עם שליחיו של צוקרברג ואין סוף שאלוני זיהוי מתישים, הצליח אבני להוכיח שהוא אכן הוא ובחסדי הפייסבוק הפרופיל שלו חזר לפעול אבל לא ברור מתי יגיע הריפורט הבא.

עוד ב-mako סלבס:

חשוב גם לציין שזו אינה הפעם הראשונה שמקרה כזה מכה באקי ומקורבים לו מספרים כי "מדובר באנשים קנאים וצרי עין הרוצים להזיק לאקי, הם רואים שהם לא מצליחים להזיק לו בחיים אז הם עוברים לפייסבוק". אנחנו מזהירים אתכם צרים שכמוכם, תפסיקו להתעסק באקי.

יהודה לוי
תקשיב לנו - עזוב אותך מפייסבוק. זה הכי יוז' | צילום: אביב חופי, mako
אקי אבני ניקול מילר אילת מאי 2014
אבל אתה חייב להפסיק להתאבסס, אקי | צילום: אילן פיפסון, יחסי ציבור
פרסומת