mako
פרסומת

משחקת אותה: שיר אלמליח מוכתרת בעולם כ"מוניקה בלוצ'י הישראלית"

זה לא חדש שהדוגמנית נסעה לדרום אפריקה כדי לקדם את הקריירה הבינלאומית שלה, אבל לא חשבנו שהיא תצליח להגיע לגבהים כאלה כל כך מהר. אלמליח הצטלמה לקמפיין הלבשה תחתונה איטלקי, והמחמאות ממגזינים כמו "הקוסמופוליטן" לא איחרו להגיע

מערכת mako סלבס
mako
פורסם:
הקישור הועתק

זרם התמונות החושפניות הלא פוסק שמגיע מדרום אפריקה, לא מאפשר לנו לשכוח - גם אם היינו ממש מנסים - שהדוגמנית הישראלית שיר אלמליח עושה שם חיל.

כזכור, אלמליח עזבה לפני זמן לא רב את הארץ על מנת לטפח את הקריירה הבינלאומית שלה, כשהיא ובעלה, הכדורגלן אלרואי כהן, עוד מנסים להבין באיזו מדינה כדאי להם להתיישב באופן קבוע.

ובכן, זה לא שהיינו סקפטיים חס וחלילה - כי בהחלט יש לה את הנתונים והכל - אבל לא האמנו שההצלחה תגיע כל כך מהר. וכן, מה שקרה עכשיו זה בגדר הצלחה גדולה.

עוד ב-mako סלבס:

שיר, מסתבר, הצטלמה לקמפיין הלבשה תחתונה נוסף, הפעם עבור חברת INCANTO האיטלקית (שהיא המובילה ביותר ברוסיה) - והסיקור הרחב לא איחר להגיע, כשגולת הכותרת היא ההתייחסות לשיר אלמליח כאל "מוניקה בלוצ'י הישראלית".

ואם חשבתם שמדובר במגזינים קטנים או קיקיוניים, אז זה ממש לא הסיפור. אלא אם כן אתם חושבים שהקוסמופוליטן, מארי קלייר ו- Elle הם קטנים וקיקיוניים.

מלבד זאת, בסביבתה של אלמליח מספרים כי בקרוב תטוס הדוגמנית לצילומי קמפיין נוסף באיטליה, ובאפריל אף תשתתף שם בהפקת ענק של מגזין "מקסים". רוצים עוד? אז היא אמורה להצטלם גם לשערים של הקוסמופוליטן ושל GQ היוקרתיים. נראה לנו שמדובר בהישגים די נאים, לא?

פרסומת
שיר אלמליח
עיצוב שנע בין מדע בדיוני למצרים העתיקה | צילום: INCANTO
שיר אלמליח
אבל עם כל הכבוד, פחות מעניינים אותנו הבגדים עצמם | צילום: INCANTO
שיר אלמליח
אנחנו לא צריכים להסביר מה כן מעניין אותנו, נכון? | צילום: INCANTO
שיר אלמליח
מבט אחורי אולי יבהיר את זה | צילום: INCANTO
פרסומת
שיר אלמליח
באמת, עמדת יותר מדי | צילום: INCANTO
שיר אלמליח
יש מקום בשבילנו בארמון? | צילום: INCANTO
שיר אלמליח
אה כן, היה גם טקסט למי שמעוניין | צילום: INCANTO