בונדינג: גדעון סער מבלה עם הבת של גאולה
במשפחת אבן-סער אף ילד לא נשאר מקופח. אחרי שבילה שר החינוך לשעבר עם בנו המשותף לו ולבת זוגו, הוא התפנה לבלות עם הבת של גאולה ברכיבה משותפת ברחובות העיר. יש מצב לעשות אצלכם סופ"ש אחד בחודש? בקטנה כזה

אם הרמזים שלו על חזרה לעולם הפוליטי אכן נכונים, לגדעון סער כנראה שלא יהיה הרבה זמן לבלות עם המשפחה בקרוב ועל כן, הוא דואג לצמצם פערים כבר עכשיו.
כשהוא לא מלמד את הבן המשותף שלו ושל גאולה אבן, דוד, לשחות, הפוליטיקאי בדימוס (זמני) מבלה עם הבת האחרת, הבת של גאולה - איה בת ה-10.
עוד ב-mako סלבס:
סער ואיה יצאו יחד מהבית שבצפון תל אביב כדי לתקן את האופניים שלהם ברחוב אבן גבירול ומיד לאחר מכן, המשיכו ברכיבה משותפת חזרה הביתה. אותנו אישית זה די משמח ואנחנו מקווים שאחרי שיסיים את לימודי השחייה של דוד - יעבור ללימודי אופניים ומיד לאחר מכן יסדר לנו רכיבה משפחתית. השלב הבא - טריאתלון?




