mako
פרסומת

תתחילו לשנן: שירה גוטמן היא הדבר הבא

אם שם המשפחה מצלצל מוכר, יש סיבה טובה לכך. ברור לנו שצדקנו כשסימנו את שירה, הבת של גלית גוטמן וזיו קורן, כדבר הבא, כי עכשיו גם בתעשייה הבינו את זה וגוטמן סגרה קמפיין ראשון בגיל 15. בשבילנו זו עוד הזדמנות לעוף על עצמנו

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

ממש לא מזמן הצלחנו להוציא לכם את העיניים מהמקום כשהראינו לכם את תמונות הביקיני של שירה-קורן גוטמן, בתם בת ה-15 של גלית גוטמן וזיו וקורן.

אז מסתבר שדוגמניות על מעבירות את הגנטיקה המשובחת שלהן באופן ישיר כי אחרת אין איך להסביר את דור ההמשך הפוטנציאלי שיש לנו פה.

לא שאנחנו אוהבים לחשוב ככה, אבל יש עוד אנשים שזיהו את הפוטנציאל שגלום בשירה הצעירה ועכשיו, אחרי שבועות של מו"מ עם הוריה של שירה - בכל זאת, דוגמנית וצלם, קורן סגרה קמפיין למותג האופנה "לי קופר".

עוד ב-mako סלבס:

אנחנו לא מתכוונים לקחת חזקה על זה או משהו, אבל תזכרו מי התלהבו ממנה קודם ובעיקר, היו רגועים ובטוחים - היא הולכת להישאר פה עוד הרבה.

אין תמונה
כן, אנחנו עדיין מתלהבים מהתמונות האלה
אין תמונה
כנראה קמפיין ראשון ובטוח לא האחרון
אין תמונה
אחראית לכל זה. המלכה האם
אין תמונה
בונים על קמפיין משותף, בנות
פרסומת