חפשו אותה בסיבוב: קייט אפטון היא הדוגמנית הכי מחופשת בגוגל
לפי רשימה שמפרסם האתר Style.com, האישה הסקסית ביותר בעולם היא גם הדוגמנית עם הכי הרבה חיפושים בגוגל, כשאחריה ברשימה קנדל ג'אנר ומירנדה קר. ולאיזה מקום הגיעה בר רפאלי?

היא זכתה בתואר "האישה הסקסית ביותר בעולם" בטקס פרסי המגזין "פיפל" השבוע, וקייט אפטון יכולה להתהדר בתואר נוסף בימים אלה: הדוגמנית הכי מחופשת בגוגל ב-2014.
ברשימה שפרסם האתר Style.com מככבת אפטון במקום הראשון, כשמיד אחריה נמצאת קנדל ג'אנר, שנחשבת לדוגמנית עם הכי הרבה עוקבים ברשתות החברתיות.
במקום השלישי דורגה מירנדה קר ואחריה היידי קלום, ג'יזל בונדשן, קייט מוס ובהאטי פרינסלו, אשתו הטרייה של אדם לוין.
עוד ב-mako סלבס:
ויש גם גאווה ישראלית – בר רפאלי שלנו הצליחה להשתחל לרשימת עשרים הדוגמניות עם הכי הרבה חיפושים בגוגל השנה, במקום ה-19 והמכובד. אולי בגלל שחלק גדול מהמעריצים שלה מחפש אותה בעברית?





