mako
פרסומת

קפצה לבקר: ג'וליה לוי בוקן מבלה בספא

כנראה שאם אנחנו היינו קופצים לביקור בארץ זה היה נגמר בחומוס ובצפייה באח הגדול אבל כשבוקן עושה את זה, זה לא פחות מאימון כושר מפרך ואז מסאז' מפנק בסיום. אנחנו נרשום לעצמנו את הטיפ הזה ברשותך

יפעת הללי אברהם
פורסם:
 ג'וליה לוי בוקן
וורק איט. בוקן מתאמצת | צילום: אביב חופי, mako
הקישור הועתק

 השחקנית ג'וליה לוי בוקן מעבירה את זמנה בין הארץ לניכר, אבל כשהיא כבר כן מחליטה לבלות בארץ, היא יודעת בדיוק איך לעשות זאת. 

בוקן הגיעה בסוף השבוע האחרון ל-Sheva Spa, הספא התאילנדי וחדר הכושר החדשים במלון הילטון בתל אביב. את הביקור בוקן עשתה בליווי צמוד של אחד המדריכים במקום.

אנחנו לא יודעים אם גם אנחנו היינו זוכים לכזה ליווי צמוד, אבל בטוח שלא היינו מתנגדים לאחד כזה. אחרי שאימצה את השרירים בבגדי ספורט צמודים, בוקן עברה לקבל מסאז' מפנק.

עוד ב-mako סלבס:

אם תהיתם מה היא עושה בימים אלו חוץ מבילויים בספא, אז דעו שבוקן ממתינה בסבלנות לעליית הסדרה שבה היא משתתפת, "היחידה", לצד אילנית לוי, קותי סבג, רגב הוד ועוד רבים.

 ג'וליה לוי בוקן
על תהילה משלמים | צילום: אביב חופי, mako
 ג'וליה לוי בוקן
בזיעה. מכירה? | צילום: אביב חופי, mako
 ג'וליה לוי בוקן
כנראה שכן | צילום: אביב חופי, mako
פרסומת
 ג'וליה לוי בוקן
זה אבנים בגב או שאת שמחה לראות אותנו? | צילום: אביב חופי, mako