מטפסת: דנית גרינברג מככבת בקמפיין חדש
בינתיים זה נראה כאילו מי שקוטפת הכי הרבה פירות תהילה זו דנית שהספיקה לככב לא רק בקמפיין אחד, אלא שניים. הפעם מדובר בקמפיין איפור ושיער לוהט במיוחד ונראה לנו שזה הזמן לשאול אתכם - נראה לכם שגרינברג היא יוצאת האח המוצלחת מכולם?


היו מי שהימרו שאחרי שפרשיית אליאב אוזן תשקע, דנית גרינברג לגמרי תיעלם מהתעשייה. אנחנו מצטערים בפני מי שהימרו את כספם בטיפשות ועוד על דבר כזה כי דנית לגמרי ממשיכה לקצור את פירות התהילה.
בין פינה קבועה בטלוויזיה לבין המגורים המשותפים עם אנה בול, לאחרונה גרינברג מעבירה את הימים שלה בסטודיו תל אביבי בו היא מצטלמת לקמפיין חדש של איפור ושיער עבור שי בן יקר.
עוד ב-mako סלבס:
גרינברג הגיעה לסט הצילומים, קיבלה יחס וי.איי.פי ועלתה על אוסף של אאוטפיטים ותסרוקות כדי לעשות את מה שהיא עשתה בדיוק ב"האח הגדול" - לנשום חמצן ולהצטלם תוך כדי.
אז אחרי שהיא סימנה וי על כל התחנות בדרך - לימודי משחק, דירה חדשה וקריירה מתפתחת - כל מה שצריך כדי להשלים את התמונה זה בן זוג חדש, רצוי כזה שלא נוטה לפזול לצדדים.




