הגשם לא יעצור אותם: הסלבס חוגגים לשרית חדד
מסתבר שמזג האוויר הסוער לא הרתיע את סלבריטאי הביצה, שהתלבשו טוב טוב והגיעו לפרגן לזמרת עשרים שנות קריירה ואלבום חדש. בלטו: אייל גולן שיצא להתאוורר רגע לפני הברית של יאן, ודודו אהרון עם החברה החדשה


אנחנו לא היינו יוצאים מהבית במזג האוויר של אתמול בערב גם אם הייתם מודיעים לנו שבר רפאלי ועדי עזרא רוקדים סווינג באמצע ארלוזרוב עם ציון ויאנה, אבל כנראה שסלבס הביצה קצת פחות מפונקים מאיתנו.
או שהם פשוט חברים ממש טובים, כי כולם - אבל כולם - הגיעו אמש לפרגן לשרית חדד באירוע לציון 20 שנות הקריירה שלה, שעל הדרך הפך גם להשקה מפתיעה של אלבום חדש.
זה קרה במועדון רידינג שבנמל תל אביב, שם התייצבו כל המי ומי הכי חמים של תעשיית המוזיקה - ביניהם גם השותף המקצועי אייל גולן (ללא רוסלנה, שכנראה נשארה לגונן על יאן הקטן מהרעמים), רגע לפני חגיגת הברית המצופה שתערך מחר.
עוד ב-mako סלבס:
חוץ מגולן, אורח נוסף שבלט היה דודו אהרון - שהגיע פעם נוספת עם בת זוגו החדשה, שיר רוזנבלום, והוכיח באופן רשמי שמערכת היחסים הזו היא הדבר האמיתי (שכן ידוע שכל קשר קופץ כמה דרגות אחרי אירוע של שרית חדד).
חוץ מהם נלחמו באיתני הטבע ובאו לפרגן גם ירון אילן, עידן יניב, יוסי גיספן, אבי ביטר (שנמצא בימים אלה בעיצומו של סכסוך משפטי) ואשתו, עברי לידר, רמי קלינשטיין, ניסים גרמה, רני רהב, טהוניה רובל, הראל מויאל, ליאת אשורי ואפילו אפילו אליאב אוזן, שלא מרבה להגיע לאירועים מתוקשרים. מצד שני, נופר לא הייתה, אז תכלס לא היה לו ממי להתחמק.














