mako
פרסומת

חשיפה: מה יאכלו האורחים של ציון ויאנה?

אחרי שגילינו לכם כמעט כל פרט אפשרי מהחתונה הכי מדוברת של הזמן הקרוב, הגיע הזמן לחשוף את אחד מהדברים הכי חשובים בכל אירוע שכזה: התפריט. אתם יכולים להביא לנו את הפוליצר כבר עכשיו, תודה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
ציון ברוך ויאנה יוסף
צילום: עודד קרני, mako
הקישור הועתק

כבר התעסקנו בכל זווית אפשרית של החתונה של ציון ויאנה, כשאין כמעט פרט שקשור לאירוע שלא הבאנו לכם. באמת, אנחנו די בטוחים שחוץ מהשם המלא של השומר בחניון די כיסינו הכל.

טוב, כמעט הכל. פרט חשוב שעדיין היה חסר להשלמת התמונה הוא התפריט בו יתכבדו האורחים. הבאנו לכם תמונות מהטעימות, זה כן, אבל ההחלטה הסופית עדיין נשארה בגדר מסתורין.

ובכן, לא עוד! כעיתונאים הממולחים שאנחנו, ביררנו, ואנחנו שמחים לבשר לכם שגם על הסעיף הזה אפשר לסמן וי. מוכנים? תופים בבקשה: מי שתהיה אמונה על החלק הגסטרונומי של האירוע היא חברת הקייטרינג "קסם הקרמל"  הוותיקה, בניצוחו של השף חיים סופר.

עוד ב-mako סלבס:

לא מתרגשים עדיין? חכו עד שתשמעו על המנות עצמן: בקבלת הפנים יוצבו במקום מגוון ברים ועמדות עם מבחר גדול מאוד של דגים, בשרים, ירקות, נקניקים, לחמים, מטבלים ועוד - כשבנוסף יסתובבו מלצרים בין האורחים עם חטיפים בכוסות ובצלחות אישיות. 

לאחר החופה יקבלו האורחים - אלו שלא התעלפו מההתרגשות עד לרגע הזה לפחות - מנות עיקריות: פילה בקר על קרם ערמונים, ופטריית פורטובלו צלויה בגריל ברוטב ייין אדום. אלוהים.

אז אם אתם מוזמנים לאירוע - זה הזמן שלכם להחליט לאיזה סכום בצ'ק המנות האלו ראויות. אם  אתם לא מוזמנים, תעשו כמונו ותדמיינו את הטעם. מבטיחים שזה כמעט כמו הדבר האמיתי (לא). 

ציון ברוך ויאנה יוסף
אירוע זגורי אפריל 2014 - ציון ברוך ויאנה יוסף | צילום: עודד קרני, mako
פרסומת
ציון ברוך ויאנה יוסף
אירוע הבורר 2013 - ציון ברוך ויאנה יוסף | צילום: צ'ינו פפראצי, mako