mako
פרסומת

יוצא לחופשי: אליאב אוזן יוצא בחזרה אל העולם

אחרי שכפה על עצמו הסגר קפדני במיוחד, אליאב החליט שהגיע הזמן לצאת החוצה ולהתחיל להתאושש מהחוויה בבית האח הגדול. קמפיין חדש, בילויים באירועים ובחתונינה אחת וזוגיות עם נופר נראים כמו התחלה

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אליאב אוזן
יוצא מן ההסגר. אליאב מקמפיין | צילום: מתוך קמפיין לחברת "ביאנקו", mako
הקישור הועתק

זוכרים שאליאב הודח בקול גיז'דורים ודמעות מבית נופר ודנית? אז מאז עבר כבר חודש ובזמן שכל חבריו לבית האח הגדול דוהרים מאירוע להשקה, אליאב העדיף דווקא להנמיך פרופיל, שלא לומר להיעלם.

זה לא לגמרי עזר לו כי למרות שהוא מעדיף להיסגר בבית, אנחנו כבר יודעים שאת זמן ההסגר הוא מבלה בצמוד לנופר. השניים עדיין לא מאשרים את דבר הזוגיות אבל נתן להם להמשיך להאמין שמישהו קונה את זה.

בינתיים נראה שהשבוע אליאב סוף סוף הרים את הראש והתחיל להתאושש מהחוויה שעברה עליו. לעסק הקעקועים שלו ברמת השרון הוא עדיין לא חזר באופן מלא אבל לפחות בבר השכונתי בעיר הוא כבר ביקר, הצטלם עם החברים ונראה באופן כללי מחויך למדי. מה שצ'ייסר קטן עושה לבן אדם.

עוד ב-mako סלבס:

כנראה שהשהייה בחוץ עשתה לו די טוב ואף ארגון נשים עוד לא קם עליו כי משם הוא המשיך למסיבת יום ההולדת 34 של החבר למיטה בבית האח, צחי אשכנזי שסידר בחסות משקה האנרגייה הייפ מסיבה מאולתרת לאיחוד דיירי הבית. כמובן שהם האחרים קפצו על ההזדמנות להתאחד (שוב) בחוץ לעין המצלמות.

אליאב סירב להצטלם אבל כמובן שהצלחנו לארגן תמונה אחת ספונטנית שלו. מה שחסר לנו בכל החזרה המלבבת הזו לשגרה היא העובדה שלאף אחד מהאירועים הוא לא הגיע עם נופר. החברים בסביבתו מספרים שהוא עדיין מתמודד עם שאריות המשולש הרומנטי בבית האח ולא ממהר להיות פומבי.

פרסומת

כמו זה שנראה כרגע, חתונות זה בעיקר מה שמצליח להוציא אותו מהבית. אחרי שהגיע לחתונה של חברתה של נופר עם מאבטח צמוד, הוא גם הגיע השבוע לחתונה של נינט. הפעם הוא דווקא הסכים להצטלם ודווקא בילה בחתונה בלי מאבטח. גם קמפיין ראשון בכיכובו עוזר לשיפור מצב רוח.

למרות ההתאוששות האיטית, נראה לנו שהוא עדיין על כדור הבלבול אם הוא חושב שלהסתיר את הזוגיות עם נופר זה מומלץ. אנחנו נמתין בסבלנות עד שהוא ונופר יחליטו שהגיע הזמן אבל לא נראה לנו שלבת הזוג שהוא בחר יש הרבה סבלנות.

אין תמונה
ברמת השרון אני מרגיש בבית
פרסומת
אליאב אוזן
שמע, אני גם פרזנטור עכשיו, לא רק דייר | צילום: באדיבות יריב נתי ייצוג, mako
אליאב אוזן
שלישייה למופת | צילום: באדיבות יריב נתי ייצוג, mako
אליאב אוזן
אורטל גושן מבלה | צילום: באדיבות יריב נתי ייצוג, mako
פרסומת