mako
פרסומת

אחרי החתונה: ציון ויאנה נרגעים באילת

קצת קשה לנו להתמודד עם השקט הזה של אחרי החתונה של ציון ויאנה כי בכל זאת, כל כך הרבה אייטמים וכל כך הרבה דברים לרכל עליהם. אבל גם ציאנה הפנימו שהגיע הזמן להתקדם הלאה ואת הימים של אחרי החתונה בחרו להעביר באילת יחד עם החברים מ"מה קשור". תודו שהחיוך של החופה עוד לא ירד להם מהפנים

יפעת הללי אברהם
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

שלושה ימים אחרי החתונה המפוארת והמתוקשרת של ציון ברוך ויאנה יוסף, השניים ניצלו בוקר רגוע של מצב פוסט-חתונה, כשהצ'קים מופקדים ובגדי החתן-כלה בניקוי יבש, כדי לקחת פסק זמן לעצמם.

הנשואים הטריים ירדו יחד ללילה מפנק באילת ולפני שאתם מתלהבים אז לא, הם לא בחרו לבלות את ירח הדבש שלהם בעיר הדרומית, אלא בסוף הכול ניצלו הופעה שהייתה לשלישיית "מה קשור" בעיר הדרומית.

יאנה הצטרפה למשלחת שכללה את ענבל שלוי ההריונית שהגיעה ללוות את המצחיק הפרטי שלה, שלום מיכאלשווילי, ולנשוי הותיק מכולם - אסי ישראלוף.

עוד ב-mako סלבס:

כך נחתה החבורה לפני מספר ימים באילת, שם התמקמו במלון "U suites". ציון ויאנה המשיכו את הקו המלכותי של החתונה והתמקמו בסוויטה הנשיאותית של המלון, שם זכו ליחס וי.איי.פי, אלא מה.

שני לילות בבית המלון הספיקו לחבורה, ולא בגלל שלא רצו להישאר בעיר ולהתפנק בקעקועי חינה, אלא בגלל שהיו חייבים לחזור בהקדם לאזור המרכז, שם חגגו בשבת האחרונה את אירוע שבת החתן שלהם, בנוכחות המשפחה הקרובה ומעגל חברים מצומצם. שלא ייגמר לנו לעולם, טוב?

אין תמונה
אלוהים, למה נגמר, למה
אין תמונה
ממי, את חייבת קליפס מספרות כמו שלי להשלמת הלוק
פרסומת