מברוק: אושיית הרשת ליאור קוקה התארסה לבן זוגה
מלכת הניקיון ואושיית הרשת התארסה הערב לבן זוגה בשנה האחרונה, עדי אהרון. ההצעה המרגשת קרתה בלונדון, שם עדי כרע ברך - וליאור השיבה כמובן בחיוב. ״יום אחד נוכל לספר על מה שעברנו ביחד השנה״, כתבה ליאור באינסטגרם לצד תמונות עם הטבעת הנוצצת


בשעה טובה: אושיית הרשת ומלכת הניקיון ליאור קוקה בת ה-29 התארסה הערב (חמישי) לבן זוגה בשנה וחצי האחרונות, עדי אהרון (27) - ויש לנו את כל הפרטים על ההצעה המרגשת.
ליאור ועדי הכירו דרך חברים בארוחת שישי שהתרחשה אצלה בבית - ואחרי מספר חודשים עברו לגור יחד בדירה המצוחצחת והיפהייפה של קוקה וכעת נראה שהם מוכנים לצעד הבא. השניים נסע לחופשה בלונדון, אליה הגיעו לחגוג לזוג חברים שהתחתנו ובמהלכה כרע אהרון ברך והציע נישואין לקוקה - והיא כמובן השיבה בחיוב.
את הטבעת הנוצצת העלתה קוקה לאינסטגרם וכתבה: ״יום אחד נוכל לספר כל מה שעברנו ביחד השנה. אני אוהבת אותך״. נאחל המון מזל טוב למאורסים הטריים!