mako
פרסומת

מופעי שנות ה-80

בנטפליקס רומזים שמרי קייט ואשלי אולסן עשויות להצטרף לספין-אוף של "צער גידול בנות", ודייויד פאוסטינו מתכנן ספין-אוף של "נשואים פלוס". ככה אנחנו אוהבים את הנוסטלגיה שלנו

מערכת ערוץ התרבות
mako
פורסם:
מרי קייט ואשלי אולסן
צילום: אימג'בנק/GettyImages
הקישור הועתק

ההפקה של "Fuller House" – הספין-אוף של "צער גידול בנות" – הולכת ומתקדמת. די. ג'יי. בפנים, הדוד ג'סי בפנים, קימי גיבלר בפנים. רק מישל לא באה. ואולי בכל זאת?

טד סרנדוס מנטפליקס, שמפיקה את הספין-אוף, רמז אמש שייתכן שהאחיות מרי קייט ואשלי אולסן – שגילמו במשותף את מישל טאנר – יצטרפו בכל זאת לסדרה החדשה. "הן מתלבטות אם הן יהיו בסביבה או לא", אמר סרנדוס. מאוחר יותר צייצה ג'סיקה רדלוף מ"גלאמור" שסרנדוס הבהיר כי בשלב זה התאומות לא נמצאות בסיפור.

מי שבכל זאת יצטרף לסדרה הוא זוג תאומים אחר: בלייק ודילן טאומי ווילהויט, שגילמו את התאומים ניקי ואלכס (בניהם של ג'סי ובקי). זה לפחות מה שאפשר להבין מהתמונה הזאת, בה מופיעות חתימותיהם של השניים על כרטיס ברכה שניתן ללורי לאפלין (בקי), שיום הולדתה נחגג על הסט.

ובינתיים, ספין-אוף אייטיזי אחר מתבשל לו, וזה בדיוק הספין-אוף שאתם מחכים לו: זה של "נשואים פלוס".

הרשת התרגשה אתמול מהאיחוד בין כריסטינה אפלגייט ודייויד פאוסטינו – קלי ובאד באנדי, בהתאמה – בפרמיירה של סרטה החדש של אפלגייט, "חופשה בהפרעה". כעת מתברר שפאוסטינו – שלא הצליח למנף את הצלחת "נשואים פלוס" כמו אחותו הטלוויזיונית הפעילה – שוקד על חזרה לדמותו האייקונית.

פרסומת

"זה אצל סוני והם מתלהבים מזה", סיפר פאוסטינו. "הם עובדים על כמה עניינים משפטיים שאנחנו מקווים שייפתרו. כל הקאסט, כולל כריסטינה, ישתתף בזה בתפקידים קטנים, ואנחנו מקווים שזה יקרה".

אפלגייט סיפרה שפאוסטינו זכה לתמיכה משפחתית מלאה לפרויקט החדש. "כולנו אמרנו שנשתתף", אמרה אפלגייט. "כולנו נהיה שם בשבילו". אפלגייט גם העריכה מה מצבה של קלי באנדי היום: "בטח יש לה עשרה ילדים, אני בטוחה בזה". השאלה היא רק אם היא יודעת מי האבות שלהם.