מי יהיה העצלן הבא? הכירו את הריאליטי החדש שיכבוש אתכם
מסוגלים לבהות שעות בעצלנים? גם אנחנו. לא פלא שה"אנימל פלאנט" החליטו להציב שלל מצלמות במקלט לעצלנים יתומים ופצועים בדרום אמריקה, ובקרוב תתחיל לשדר משם את הריאליטי החמוד בתבל. ורני רהב מוסר: נקווה שהעצלנים ישירו בעברית

כמו כל סלבריטי אחר, גם העצלנים, שהם האיי ליסטים של הטבע, כבר מכירים את המצלמה מכל הכיוונים. מי שמסוגל לבהות שעות בעצלנים מתכרבלים עם הצעצועים והשמיכות שלהם, יוכל ליהנות בקרוב מתכנית ריאליטי חדשה בכיכובם.
כן כן, בסתיו הקרוב יאמץ הערוץ "אנימל פלנט" את אחת החיות האהובות של השנים האחרונות בסדרת הריאליטי החדשה "הכירו את העצלנים". שלל מצלמות הוצבו במקלט לעצלנים בקוסטה ריקה, שמאוכלסים בו מעל 150 עצלנים יתומים או פצועים.

את העצלנים ניתן למצוא ביערות הגשם של מרכז ודרום אמריקה, והם יכולים לחיות עד 40 שנה. במקלט העצלנים המאוכלסים נעים בין גיל 10, לימים ספורים בלבד. אגב, למרות שמם, העצלנים ישנים רק עשר שעות ביממה. הרבה פחות מטינאייג'ר ממוצע.