יעל גרובגלס לוהקה לדרמה החדשה של רשת CW
השחקנית הישראלית בת ה-29 ממשיכה לתפקיד שלישי ברציפות ברשת הכבלים המצליחה. גרובגלס לוהקה לסדרה "Jane The Virgin", שתתמקד בסיפורה של נערה דתיה שמאבדת את בתוליה כתוצאה מסדרה של טעויות

על פי פרסום ב-Deadline התפקיד הבא של גרובגלס (29) יהיה ב"Jane The Virgin", עיבוד אמריקאי לעלילה של טלנובלה מצליחה מוונצואלה. הסיפור מתמקד בנערה אדוקה שמאבדת את בתוליה ונכנס להיריון בלתי מתוכנן באמצעות הפריה חוץ גופית עקב סדרה של טעויות. את התפקיד הראשי בסדרה תגלם השחקנית ג'ינה רודריגז, כשגרובגלס תגלם את מוניקה, אשתו הזועמת של האדם שהזרע שלו שימש להפרות את האישה הלא נכונה.
במקביל להצלחה מעבר לים, המשיכה גרובגלס להפציע גם בסדרות מצליחות. בעונה שעברה לקחה חלק בשני פרקים של "סברי מרנן" ולפני כן גם ב"תנוחי" הקומית ששודרה ב-HOT. לאחרונה סיימה את צילומי "זכוכיות", סרט ישראלי חדש בו היא צפויה לככב לצדו של יון תומרקין.
פרק הפיילוט של "Jane The Virgin" צפוי להיות משודר, לצד חמש סדרות חדשות נוספות של הרשת, במהלך החודשים הקרובים.