mako
פרסומת

הכוכב החדש: העונה החדשה של "הכוכב הבא" שוברת את שירי העונה הקודמת

פתיחת העונה החדשה של "הכוכב הבא" זכתה לרייטינג של 30.5% ונחשפה ל-1.3 מיליון צופים. פאנל השופטים הוחלף במלואו, עם מוקי על תקן השופט הותיק והראל סקעת, קרן פלס ואסף אטדגי כחדשים

מערכת ערוץ התרבות
mako
פורסם:
היחסים בין מוקי ואטדגי מתחממים
שילוב מנצח | תמונת AVI: מתוך הכוכב הבא, שידורי קשת
הקישור הועתק

עונה 2 של "הכוכב הבא" עלתה אתמול (שלישי) לאוויר והצליחה לשבור את נתוני הרייטינג של העונה הראשונה עם 873 אלף צופים – 11% יותר מההשקה הקודמת. סך הכול היה הרייטינג 30.5% עם נתח של 42% וחשיפה ל-1.3 מיליון צופים.

העונה החדשה נפתחה בסימן שינוי בפאנל השופטים. הזמר מוקי, שסיים את העונה הקודמת, נשאר בפאנל ואליו הצטרפו הראל סקעת, קרן פלס ואסף אטדגי. לצידו של אסי עזר, הנחתה רותם סלע.

העונה הראשונה של "הכוכב הבא" נחלה הצלחה והגמר, אותו סיים אביתר קורקוס במקום הראשון, הפך לגמר תכנית המוזיקה הנצפה ביותר בישראל. מאז הספיקה התכנית להמכר למדינות רבות ביניהן רוסיה, יוון, ארגנטינה וטורקיה.