mako
פרסומת

נטפליקס זה השחור החדש: מהן הסדרות הכי מדוברות בפייסבוק בשנה החולפת?

ברשת החברתית דירגו את הסדרות המדוברות ביותר לשנת 2014. באופן לא מפתיע קטפה "משחקי הכס" את המקום הראשון. ההפתעה הגיעה דווקא מכיוון "כתום זה השחור החדש" של נטפליקס, שהייתה השנייה הכי מדוברת בשנה החולפת

מערכת ערוץ התרבות
mako
פורסם:
הקישור הועתק

"משחקי הכס" היא לא רק הסדרה הכי מצליחה בתולדות HBO, היא גם הסדרה הכי מדוברת בפייסבוק בארצות הברית לשנת 2014. "כתום זה השחור החדש", שעונתה השנייה שוחררה בנטפליקס ביוני השנה, קטפה את המקום השני. התוצאות הן חלק מסיכום השנה של פייסבוק שבדק מי הם האנשים, האירועים והתופעות התרבותיות שקיבלו את הכיסוי הנרחב ביותר ברשת החברתית במהלך השנה החולפת. את המקום השלישי, הרביעי והחמישי תפסו "המתים המהלכים", "המפץ הגדול" ו"דאונטון אבי" בהתאמה.

כתום זה השחור החדש
כתום זה השחור החדש | צילום: באדיבות הוט, יחסי ציבור

למרות הבאז האינטרנטי, נתוני הצפייה ב"כתום זה השחור החדש" מעולם לא נחשפו שכן המדיניות בנטפליקס היא לא לחשוף רייטינג. עם זאת ריד האשטינס, מנכ"ל החברה, סיפר ביוני האחרון כי הסדרה "הפכה לנצפית ביותר אי פעם בכל טריטוריה של נטפליקס עם מנויים רבים שצפו בא בפעם הראשונה או שצופים שוב בעונת הבכורה".