mako
פרסומת

"אמריקן איידול היה גיהינום, כמו לעבוד עם השטן"

מריה קארי, שהשתייכה לצוות השופטים של התכנית בשנה שעברה ופוטרה בסיומה, סוגרת חשבון בראיון שבו סיפרה על חוויותיה מהעונה ה-13: "הייתי מאד מאוכזבת. אהבתי מאד את המתמודדים וכאב לי שחלקם הודחו בגלל סיבות פוליטיות".

מערכת ערוץ התרבות
mako
פורסם:
מריה קארי
הקישור הועתק

כל כך הרבה מילים כבר נשפכו על העונה הזוועתית שעברה על תכנית הדגל של רשת "פוקס" בתחילת השנה. נתוני הרייטינג צנחו, ניקי מינאז' ומריה קארי לא הפסיקו לריב ביניהן, ובשיאה של הפאניקה אף נעשה ניסיון כושל להחליף את האחרונה בג'ניפר לופז. בסיום העונה החליטו מנהלי הרשת להיפטר מכל הטאלנטים בשולחן השופטים בניסיון לשקם את התכנית לקראת העונה הבאה, אבל בינתיים הריקושטים של העונה הקודמת ממשיכים לרדוף אותם.

קארי, שמוציאה בימים אלה אלבום חדש, התראיינה לתכנית של אנג'י מרטינז בתחנת הרדיוHOT 97  המשדרת מניו יורק. אחרי שסיפרה על חוויותיה כאמא טרייה, האלבום החדש, הנישואים והשיפוצים של הבית החדש, נשאלה קארי לגבי תקופתה בתכנית הריאליטי המוזיקלית ולא שמרה שום דבר בבטן. "האמת היא ששנאתי את זה", אמרה הזמרת, "הייתי השופטת הראשונה שחתמה ונתנו לי להאמין שזה יהיה פאנל של שלושה אנשים ושיהיה כיף. אבל זה לא היה ככה. זה היה כמו ללכת כל יום לעבודה בגיהינום עם השטן".

האם זה באמת היה כל כך נורא? קארי מודה שלא. "זה לא באמת השפיע עלי עד כדי כך, אבל הייתי מאד מאוכזבת. אהבתי מאד את המתמודדים וחלקם היו כל כך טובים גם מבחינה אנושית. זה היה מאכזב שהדיחו חלק מהם בגלל סיבות פוליטיות. הייתי רוצה להמליץ עליהם למפיקים אחרים, להיכנס איתם ולהקליט אלבום בעצמי. אבל ככה זה בתעשייה הזו לצערי".

מריה קארי
לא שומרת בבטן. מריה קארי | צילום: Gettyimages IL