רק בנורווגיה: תכנית הטלוויזיה המשעממת בעולם
ערוץ הטלוויזיה הממלכתי של נורווגיה ישדר ביום שישי הקרוב משדר בן 12 שעות רצופות, בו יוצגו בולי עץ נשרפים באח על רקע דיונים בין מומחים בתחום העצים והבעירה. נשמע משמים? זה בגלל שלא שמעתם כמה הם התלהבו ממשדר של שמונה שעות נסיעה ברכבת


ביום שישי הקרוב ישדר הערוץ את "בוהים באש (Staring At a Fire) שתיים עשרה שעות של זמן שידור טלוויזיה יוקרתי שיוקדשו כולם לבולי עץ שנשרפים לאיטם באח. על רקע האש יופיעו בתכנית "מיטב סלבריטאי המדורה של המדינה" (מה שזה לא אומר), ינהלו דיונים על חומרי בעירה, תהליך ההפקה, האריזה והשינוע של העצים ושאר נושאים מרתקים שיכולים להרדים דב קוטב בוגר.
זוהי, אגב, לא הפעם הראשונה שבה משדר ממושך מוקדש בנורווגיה לנושא מוזר. ב-2011 הוקדשו לא פחות מ-134 שעות שידור רצופות (5.5 ימים) של הפלגת ספינת פאר מחופי נורבגיה לחוג הארקטי. לא פחות מ-3.2 מיליון צופים התיישבו כדי לחזות בפלא הזה, כמו גם בנסיעה בת שמונה שעות של רכבת מאוסלו לברגן, ששודרה בשידור חוזר בעקבות דרישת הקהל.
"אנחנו עומדים לדבר על נושאים מאד חנוניים, אבל יהיו לנו גם קטעים של מוזיקה ודיונים תרבותיים על רקע האש", מסביר מפיק המשדר, "זו תהיה תכנית מאד איטית, אבל נעלה".