mako
פרסומת

בקרוב: מבשלים בלה לה לנד

אחרי שהזמרים הים תיכוניים כבשו את אל.איי, הגיע הזמן שהבשלנים הישראלים יכבשו את מטבח העילית של לונדון. כן, עוד ריאליטי שבמסגרתו הרבה אנשים שלא יודעים אנגלית צריכים לגמגם עם מבטא. מצחיק

מערכת ערוץ התרבות
mako
פורסם:
אירוע דוקטור בייבי מאיה בוסקילה
צילום: צ'ינו פפראצי, mako
הקישור הועתק

 

מאיה בוסקילה
בוסקילה בגרסה המוזיקלית, מי יהיו בגרסת הבישול? | צילום: צ'ינו פפראצי, mako

תחזיקו חזק: אחרי "חי בלה לה לנד", ששלחה מקבץ זמרים ים תיכוניים שלא ממש יודעים אנגלית אבל נחושים לכבוש את הבילבורד האמריקאי, מגיע השלב הבא – "רויאל שף".

ריאליטי חדש של yes וקופרמן הפקות (יוצרי "חי בלה לה לנד") יעלה במהלך השנה, ובמסגרתו שישה טבחים ממסעדות ביתיות ישלחו לאנגליה לחודש שלם של אתגרים קולינריים. בסופו של החודש, שף בשם אלבר רו, שהוא שף של שתי מסעדות עם שלושה כוכבי מישלן בלונדון, יבחר מי יהיה השף הישראלי שאנגליה מחכה לו. כן כן.

הבשלנים מבשלים בסגנון עירקי, תימני, ערבי, מזרח אירופאי וטריפוליטאי, ככה שאפשר לצפות לפחות סושי ויותר מפרום, ולקבוצה של אנשים שלא יודעים אנגלית שמנסים לשבור שיניים עם מבטא. אגב, אנחנו בעד לשלוח את אתי לוי, החריימה שלה נראה לא רע.