חלום אמריקאי: בראדלי קופר יהיה אינדיאנה ג'ונס החדש?
עוד סדרת סרטים אהובה עומדת לשוב למסכים אחרי טיפול מודרני. אולפני דיסני שוקלים להעניק את "טיפול ג'יימס בונד" לאידיאנה ג'ונס, ולהחליף את השחקן הראשי שיגלם את הדמות בכל כמה שנים. השם הגדול הראשון שמוזכר כמועמד להיכנס לנעליים הגדולות הוא קופר, מועמד לאוסקר בשנתיים האחרונות


הארכיאולוג חובב ההרפתקאות מזוהה מאז ומתמיד עם הריסון פורד, האיש שגילם אותו בארבע סרטים שהתפרסו על פני 24 שנים. אבל פורד בן ה-71 כבר ממש לא נלהב מהרעיון של לקפוץ מקרונות רכבת רעועים או להימלט מכדור סלע עצום, ואולי חושב מכך כבר ממש לא מעורר התרגשות בקרב קהל היעד העיקרי של הסרט. על פי דיווח ב-Latino Review הכובע הרחב צפוי לעבור ללא אחר מאשר בראדלי קופר, אחד הכוכבים הגדולים בהוליווד כיום ומי שהיה מועמד פעמיים ברציפות לפרס האוסקר.
הרעיון שמגבשים בדיסני, כך על פי הדיווח, הוא שחזור הנוסחה של סדרת סרטי "ג'יימס בונד". לאורך 50 שנות ריגול בריטי, גילמו את 007 לא פחות מ-6 שחקנים. הרעיון נותר, אך הפנים על המסך השתנו. קופר, שכיכב לאחרונה ב"אופטימיות היא שם המשחק", "חלום אמריקאי" וסרטי "בדרך לחתונה", עשוי להיות השם הראשון ברשימה ארוכה.
