בון ג'ובי
תרבות
תרבות

זיכרונות של סטייקיות: פתיחת העונה של "מאסטר שף VIP"

הדגים של עדן, הפרגית של נורמן והחציל בטעם כבד של שלמה שרף – את כולם ראינו בפרק הראשון של "מאסטר שף VIP", שהיה נימוח כמו פירה הערמונים של פנינה טורנה. אז למה נועם טור חושב שהוא עדיין בחושה במכמורת? למה חבל שלא הביאו את מנחם בן? ואיך מכינים את השקשוקה של שי אביבי? התשובות בפנים. חוץ מהקטע עם השקשוקה של שי אביבי

נטע חוטר | mako | פורסם 03/02/15 16:54 
נבחרת מאסטר שף VIP (יח``צ: ינאי יחיאל)
עדיין יותר קטנים מהאגו של רושפלד | יח``צ: ינאי יחיאל
פנדורה