mako
פרסומת

מי שלא טוב לו, שי חי לו

האם שי חי הוא למעשה הקואוצ'ר הגרוע ביותר בעולם? ומה הקטע של עמרי, חוץ מלהנהיג את חבורת שומעי המזרחית? ועם מי תצא שי יפרח? אחות חורגת

נטע חוטר
נטע חוטר
mako
פורסם:
הקישור הועתק

שי חי בפינתו: "כל האמת בפרצוף"
היוש לכל הרופסים הזדוניים | צילום: מתוך "האח הגדול 7", שידורי קשת

כל דבר שקורה בבית, שי חי מצליח להפוך לשלו. אפילו את שיחת הטרנסג'נדרים עם מייקל, ומוכרחים להודות שבינתיים כל השיחות עם מייקל הן שיחות טרנסג'נדרים. עושה רושם שמייקל מעולם לא חווה סמול טוק שלא התפתח לכדי סמינר במגדר. מזל שיש את שי חי, כי רגע לפני שמייקל פוצח בהרצאה על שילובם של טרנסג'נדרים בשוק העבודה, הוא מתפרץ עם איזו אמירה פוגענית על כך שהם לא צריכים להיות מוכרים בחנויות, שמתדרדרת לטיעוני "יותר נעים לקבל בירה מבחורה יפה" ומפה לשם אנחנו בפאט שיימינג לדודו. "אבל יש לי בעיה בבלוטת התריס!" זועק דודו ושי חי מיד קוטע אותו - שום בעיה, תפסיק לנשנש ותתחיל לתת בסקווטים, אתה רופס! דודו בוכה קצת ואז מגיב כמו כל בחורה ממוצעת בקמפיין "נשים אמיתיות" של דאב – מוריד חולצה ונכנס לשכשוכית. אתם תקבלו אותו כמו שהוא, כן, גם בימים האלה בחודש.

מייקל מהרהר
היום אני רוצה שנדבר על תיאוריות קוויריות בדגש על ג'ודית באטלר | צילום: מתוך האח הגדול 7, שידורי קשת

ברק בחצר
קדימה לגמר! כל החברים מהשופרסל מאחוריך! | צילום: מתוך האח הגדול 7, שידורי קשת

בסוף הוא מקבל את משימת ההדחה הפומבית מקוקו, מייקל מקבל מתמר את המזוודה ועכשיו הוא יסתובב כל העונה בלבן יוניסקס, בעוד שאור תבחר שירים מזרחים מודעים לעצמם שאותם היא תהיה היחידה שתשמע. ולאור אירועי הימים האחרונים, לא יכלו שלא לתת לנו סינק של שי יפרח על חברת ילדותה תאיר ראדה, עובדה שמרגשת מאוד את דודו כי מבחינתו זה כמו לגלות שהיא חברה של סלב.

הקשר בין דודו לשי מתהדק
וואי אז הכרת את תאיר ראדה? סדרי לי חתימה | צילום: מתוך "האח הגדול 7", שידורי קשת

וזהו, למה חלל הזמן נראה כמו האולפן של זמן מיסטיקה? והאם פלורי תמשיך לקרוא לסלים סמיר, או תעבור מתישהו לאחמד? מי יודע.

נאמר:  

"חבר הכי טוב שלי שחר" (דודו, אז ככה קוראים לזה היום?)

"אל תגיד לי שאני צל" (גיל. ויואב אליאסי מגיב – מה הבעיה עם זה בדיוק?)

"להתלבש יפה ולהיראות טוב זה דבר שמאוד מאפיין אותי ואולי מפריד אותי משאר הדיירים פה בבית" (שי חי, היחיד מבין הדיירים שיודע שלנסט לא נכנסים בלי טוקסידו)

"הגיע הזמן לראות מה יש מתחת למכנסיים שלי" (שי חי. מוכנים כשאתה מוכן!)

"עמרי הוא המנהיג של חבורת שומעי המזרחית" (שי חי, המנהיג של החתולים הסמוראים)

"או שאני מודח ראשון או שאני מגיע לסוף" (גיל. בלי לבאס, אבל זה מה שכולם חושבים על עצמם)