mako
פרסומת

יד השטן: מה מפיל את כל מתמודדי "מאסטר שף" בפח?

בזה אחר זה נופלים העונה מתמודדי ריאליטי הבישול במלכודת חלב הקוקוס, ואיכשהו לא מצליחים להפסיק להשתמש בו. וגם: מי חושב שבשר משומר זה רעיון מוצלח למנת גורמה? איך השופטים הצילו את שלמה מעצמו ולמה נוף מתעקשת לעוף על עצמה?

מיה אבידן
mako
פורסם:
קופסת השימורים הרעננה של נוף
תמונת AVI: mako
הקישור הועתק

לא למפונקים: איך מבשלים עם שימורים
איך אוכלים את זה? צילה פוגשת בשימורים | תמונת AVI: mako

משימת השימורים הייתה אומנם אחת מהמשימות היותר מאתגרות של העונה, אבל בניגוד למשימת המיקרו, בה ברוב המנות היינו מעדיפים שלא להיתקל בסמטה חשוכה, השימורים עברו חתיכת שדרוג בשנים האחרונות. מלבד בתחום אחד: בשר. בשר משומר לא יכול להיות באמת מוצלח.  אז למה צילה, מסרט, ריקי, איתן, עידו ושלמה בחרו להשתמש במשימה דווקא בבשר עתיר המלח הזה? השד יודע. קופסאות הטונה האומללות שמלמלו לעצמן "אבל מה עשינו לא בסדר?" בתחילת המשימה, חיככו את ידיהן המשומנות בהנאה במהלכה.   

באופן טבעי, מי שהתמודד הכי טוב עם המשימה הוא עידו קרוננברג. בעוד האחרים בזבזו את רוב הזמן שניתן להם בתלישת שערות ומלמול מיואש, קרוננברג, בוגר פנימייה צבאית ובעל חיתוך דיבור של מפקד סיירת מטכ"ל, פרח והצליח להוציא את המנה המצטיינת של הפרק.

הלחץ משפיע על ריקי
אבל למה עם קוקוס? ריקי נלחצת מהמרק | תמונת AVI: mako

ייתכן ואיתן החביב היה ניצל אם שלמה לא היה מחליט שהגיע הזמן, רגע לפני הגמר הגדול, להתחיל ולהקשיב לשופטים. אחרי שכבר החליט לחבר בין בשר משומר וסופר מלוח ששכן בקופסת שימורים לבין פירות משומרים וסופר מתוקים, הגיעו השופטים והציעו לו לשקול מחדש – ולו מתוך רחמים על החך העדין שלהם – את המנה שהוא הולך להגיש. שלמה החליט לצאת רגע מפאזת האמן המעט שחצן והחליט לתרגל צניעות. השופטים ניצלו וכך גם שלמה.

והנה עוד שאלה בסוגיית הצניעות, יותר נכון, חידון קצרצר: מה עושה ריקי למחייתה? ומסרט? ושי? ואיתן? לא זוכרים? צריכים לחשוב רגע? הגיוני. ומה עושה נוף? נכון שגם אם יעירו אתכם באמצע הלילה תזכרו שהיא מדענית ושיש לה דוקטורט? כמו כתבת תוכן שיווקי, נוף מוצאת דרך להזכיר את הרזומה העשיר והמרשים שלה בכל פרק ופרק. אז כן, אנחנו גאים, אפילו מצדיעים, אבל בבקשה לשחרר, לפחות עד שתוסיפי לעצמך תואר נוסף, המאסטר שף.  

פרסומת

קופסת השימורים הרעננה של נוף
במה אני עובדת? זה מתחיל ב-ד' ואז 'וקטור' | תמונת AVI: mako

מאסטר ציטוט:

"אין חוביזה משומרת ולעולם לא תהיה!", נוף יוצאת בהצהרות פומפוזיות.

"הייתי מעדיף לרוץ 120 קילומטר ולא לעשות תורנות מטבח", גם בשירות הצבאי שלמה הלך על אקסטרים

"יש שלושה יסודות למטבח הצרפתי: חמאה, חמאה וחמאה", איתן יורד על הבישול הצרפתי הקלאסי וחוטף הדחה לפנים

קציצות במרק תירס של עידו קרוננברג
סיירת מטכ"ל של המרקים. המנה של עידו | צילום: דניאל בר און, mako

הכי יו, תכין לי צלחת!

הכי תודה, אבל יש לי אירוע בערב: מנת תחתיות הארטישוק של איתן, שנראתה כמו מנה בתחרות המאסטר שף של כלא שש.