mako
פרסומת

יגאל סרנה נערך לקרב נגד הזוג נתניהו: מגייס שני עורכי דין בכירים

סרנה גייס את עו"ד אביגדור פלדמן ואת עו"ד ליאור אפשטיין שייצגו אותו בתביעת הדיבה של בני הזוג נתניהו

נתי טוקר
TheMarker
פורסם:
נתניהו ורעייתו, ארכיון
צילום: אבי אוחיון לע"מ, חדשות
הקישור הועתק

בני הזוג בנימין ושרה נתניהו ייאלצו להתמודד במערכה משפטית מול שני עורכי דין בכירים מתחום הפלילים שיגנו על העיתונאי יגאל סרנה. ל-TheMarker נודע כי סרנה גייס את עו"ד אביגדור פלדמן ואת עו"ד ליאור אפשטיין שייצגו אותו בתביעת הדיבה של בני הזוג נתניהו.

יגאל סרנה
מגייס עורכי דין בכירים. יגאל סרנה | צילום: dolly hase, ויקיפדה, ויקיפדיה

אתמול (א') הגישו בני הזוג, באמצעות עו"ד יוסי כהן, את תביעת הדיבה על סך 280 אלף שקל נגד סרנה בגין פוסט שכתב בפייסבוק. בפוסט מהשבוע שעבר, כתב סרנה: "כשבלילה (מעשה שהיה) נעצרת שיירת ראש הממשלה הכבדה, ארבעה רכבים שחורים ועוד ועוד מאבטחים ומגינים ורכבים ונפלט ממנה בחושך אל כביש 1, בצעקות, גבר לא צעיר שהוא עילת הכל, כי אשה אחת לא רוצה שהוא יישאר איתה באוטו ושמה ללעג את כל האבטחה ובעצם את כל המדינה, זה חלק מהחיים. תעשו כל רעש אפשרי שלא נשמע שהכל עולה באש השגעון. הכו בתופים".

בתביעה נטען כי מדובר ב"עוולה שביצע סרנה כלפי בני הזוג נתניהו באופן מתועב, ציני, שפל, מרושע וחסר עכבות והכל מתוך מטרתו (המוצהרת כמעט) לנסות ולבייש את התובעים, לשפוך את דמם ולהלבין את פניהם ברבים באמצעות פרסום כזבים מכוערים, שאין בהם ולו שמץ של אמת".

עוד נכתב כי כי סרנה, בעל טור בידיעות אחרונות, "מתמיד במשך זמן רב בניסיונותיו האובססיביים לפגוע בתובעים בכל מחיר ולרמוס את שמם הטוב בפומבי, מתוך זדון ורשעות לשמה, כאשר בין היתר ובעיקר, ביצע הנתבע שימוש ציני ואכזרי במעמדם הרם של התובעים, תוך שהוא חודר לחייהם הפרטיים, ומפרסם אודותיהם כזבים ותמונות ערוכות ומסולפות שלהם, במטרה להסית את הציבור כנגדם ולבזותם".

פרסומת

בינתיים סרנה עצמו העלה פוסט חדש בפייסבוק שבו נראית שוב תמונתו של בנימין נתניהו בעיבוד פוטושופ כאילו הוא מנסה לעצור טרמפ, וחיזק את דבריו מהפוסט הקודם.

הכתבה פורסמה במקור באתר TheMarker.

כתבות נוספות מ-TheMarker: