mako
פרסומת

"חלומות מתגשמים, אבל לא ככה": סיון רהב-מאיר מסרבת להנחות את חידון התנ"ך

העיתונאית התרגשה לגלות לפני מספר ימים כי תנחה את חידון התנ"ך העולמי, אך האופן בו הופסקה העסקתו של המנחה הקודם ד"ר אבשלום קור גרם לה להודיע היום כי היא מוותרת על התפקיד. הצעתה החדשה: הנחיה משותפת עם קור

מערכת ערוץ התרבות
mako
פורסם:
סיון רהב מאיר
צילום: חדשות 2
הקישור הועתק

ימים ספורים אחרי שהוכרז כי העיתונאית סיון רהב-מאיר תחליף את אבשלום קור כמנחה של חידון התנ"ך, מפרסמת רהב בעמוד הפייסבוק שלה מכתב ששלחה למשרד החינוך, בו היא מודיעה על סירובה להנחות את החידון בשל הצורה שבה הסתיימה העסקתו של קור, לדבריו. "הדרך בה הופסקה עבודתו של ד"ר אבשלום קור כמנחה החידון (לא ידעתי שהוא מעוניין להמשיך, ובטח לא ידעתי שיודיעו לו על הפסקת עבודתו במסרון, אחרי 28 שנים) וגם עצם המסר בהחלפתו של מגיש שהפך למותג של ממש" כתבה רהב בפוסט והוסיפה: "לפעמים חלומות מתגשמים, אבל לא ככה". 

רהב הוסיפה והציעה אפשרות חלופית למשרד החינוך - הנחיה משותפת שלה ושל קור. "הגשה זוגית של שנינו, שבה כל אחד יתרום את חלקו. אם אבשלום יסכים, זה נראה לי פורמט מנצח (תשאלו אותו איך אומרים פורמט בעברית)".

ממשרד החינוך ביקשו שלא להגיב לידיעה. תגובתו של אבשלום קור טרם התקבלה.