התככים מאחורי הקלעים של הסדרות
"נפלו בעריכה" מרכזת את כל הסיפורים הקטנים שלא קיבלו את הפוקוס המגיע להם במהלך השבוע, והפעם: אבריל לאבין שומרת נגיעה מהמעריצים, חגיגות יום "מלחמת הכוכבים" השתלטו על האינטרנט ולמה הפאוור ריינג'ר הכחול עזב את הסדרה במהלך הצילומים


הרביעי במאי ידוע בעולם (כלומר, בעולמות מסוימים), כיום מלחמת הכוכבים - May the Forth Be With You. אם זה לא מצלצל לכם מוכר והייתם צריכים ללכת ללכת לגוגל לבדוק במה מדובר, אתם לא לבד. מאז 2004 החיפושים אחרי "May the Forth Be With You" רק הולכים וגדלים, אם למישהו היה ספק מי שולט לנו על האינטרנט. ואיפה שיש כוח, יש גם כסף. נוקיה, ניסאן ו-KFC הן חלק מהחברות שהחליטו להתחנף לקהל הגיקים שלהם וציינו את היום המיוחד הזה. אפילו בנאסא לא דילגו על היום. בכל זאת, חלל. אנחנו באופן אישי מעדיפים את האדפטציה המודרנית שמכניסה את דארת וודר ישר לטינדר, או את הפרשנות הפוליטית לסדרת הסרטים שגורמת לנו להרגיש רציניים ואקטואלים ולחשוב על שרה פיילין כג'אר ג'אר בינקס. שומרי מסורת? אפילו דת יש כאן.

וגם:

הפנטזיה הרטובה של כל היפסטרית באשר היא – ככה היה נראה סרט פורנו בבימויו של ווס אנדרסון.
ג'ורג' ר.ר. מרטין צוחק על ג'יי. קיי. רולינג שהיא עדיין מתאבלת על הקרב על הוגוורטס. החתונה האדומה זה לא.
ואם גדלתם בניינטיז, אתם בטח תאהבו את התערוכה שמרכזת את גיבורי התרבות של אותו עשור. (וכן, רן וסטימפי הם גיבורי תרבות).
ככה זה נראה כשמחליפים נשים בגברים בסרטים, ולהפך. כי תמיד רצינו לדעת איך שרון סטון נטולת התחתונים ב"אינסטינקט בסיסי" נראית כגבר.

ריאן גוסלינג מכוער וג'ארד ליטו הוא דוש, או זה לפחות מה שגוגל חושב.