mako
פרסומת

מסיבת נקניקים

אה, לתפוס נשים ב"פוסי שלהן" לא היה מספיק דוחה? צודקים, הנה עוד מנה יומית ויפה של טראמפיזם והפעם בחסות השחקנית סלמה הייק שחשפה כיצד טראמפ ניסה להתחיל איתה בעבר. לכלוכים על בן זוגה ושתילת כתבות בעיתון היו חלק מהטקטיקה של טראמפ, כמובן. חברי המרכז לאמנות הפיתוי - אתם רושמים הערות?

איתמר רונאל
mako
פורסם:
סלמה הייק חושפת
צילום: Splashnews
הקישור הועתק

למי שהיה צריך עוד הוכחה לחוסר הקלאס של דונאלד טראמפ, סלמה הייק סיפרה על הדרך בה ניסה להתחיל איתה בעבר, ורמת הגועל בהחלט עונה על הציפיות. בראיון לתוכנית "הדיילי שואו עם טרבור נואה" סיפרה הייק כי פגשה את טראמפ יחד עם בן זוגה באותו זמן. טראמפ התחבר עם בן הזוג והם החליפו פרטי התקשרות, אך הוא עשה זאת רק כדי להשיג את המספר של הייק. לאחר מכן, טראמפ התקשר אליה וניסה לשכנע אותה להיפרד מבן זוגה ולצאת איתו (הוא היה רווק באותו זמן). הייק מספרת שטראמפ אמר על בן זוגה כי "הוא לא טוב מספיק בשבילך. הוא לא חשוב. הוא לא גדול מספיק בשבילך", והוסיף "את חייבת לצאת איתי".

בראיון אחר סיפרה הייק כי לאחר שסירבה לניסיונות החיזור של הנשיא לעתיד, היא הופתעה לגלות כתבה בעיתון רכילות ("National Enquirer"), בה נטען כי טראמפ סרב לצאת עם השחקנית מכיוון שהיא נמוכה מדי. לדברי הייק, לאחר פרסום הכתבה טראמפ יצר איתה קשר ואמר: "את מאמינה לזה? מי יגיד דבר כזה? אני לא רוצה שאנשים יחשבו את זה עליך". היא אמרה כי היא מאמינה שטראמפ שתל את הכתבה בעיתון, וכי בהמשך שיחתם הוא הציע לה שוב לצאת עמו, רק כדי לשמור על שמה הטוב כמובן, כי לא רצה שיחשבו שהוא דחה אותה בשל גובהה. בראיון ל"דיילי שואו", הייק הוסיפה בהומור כי טראמפ לא תפס אותה באיבר מינה (אזכור לאמירתו המפורסמת), וכי אם היה מנסה הוא היה מאבד כמה שיניים.

mako תרבות בפייסבוק