מצמיחה כנפיים: אנג'לינה ג'ולי מרשעת מתמיד
אולפני "דיסני" ממשיכים להלהיב את המעריצים עם טריילר מושקע חדש ל"מליפיסנט", הגרסה האפלה של סיפור "היפהפייה הנרדמת". בחומרים החדשים מציגה המכשפה המרשעת אלמנטים שלא ראינו בטריילרים הקודמים וגם חברים חדשים ויורקי אש

אם במקרה פספסתם את העניין הזה עד עכשיו, באולפני דיסני יעשו הכל כדי שעד ה-30 במאי תבחינו בעיניה נוצצות הרשע של אנג'לינה ג'ולי לפחות פעם אחת. מסע הקידום האינטנסיבי לפנטזיה האפלה של האולפנים נמשך, ועד כה כל הצצה אליו היא לא פחות ממרהיבה. התקציב של הסרט בלבד מוערך ב-130 מיליון דולר (בלי תקציב הפרסום המכובד, כאמור, לא פחות) וכדי להפוך את כל ההרפתקה הזאת לרווחית יצטרכו בדיסני למכור הרבה כרטיסי תלת ממד.
"מליפיסנט" מציג את הצד שלא סופר עד כה באחת מאגדות הילדים הפופולאריות בהיסטוריה: "היפהפייה הנרדמת". במרכזו עומדת המכשפה המרשעת והתהליך שהפך אותה לכזו. אחרי הטריילרים הקודמים, בהם בעיקר בקרניים מעוררות האימה של ג'ולי, ההצצה החדשה מציגה מגוון של יכולות חדשות כמו היכולת להצמיח כנפי שטן שחורות, וזה עוד לפני שאמרנו את המילה דרקונים.
