mako
פרסומת

רמבו נגד דאע"ש

סילבסטר סטאלון סיפר כי בסרט הבא בסדרת "רמבו" ילחם הגיבור האמריקאי הגדול מכולם בארגון הטרור הרצחני. ההפקה כבר מחפשת לוקיישנים בעירק ובסוריה, וסטאלון מבטיח את "סרט רמבו הכי ריאליסטי אי פעם"

מערכת ערוץ התרבות
mako
פורסם:
רמבו 3
רמבו 3 | צילום: IMDb
הקישור הועתק

העולם המערבי והעולם הערבי מנסים למצוא פתרונות כדי לעצור את דאע"ש, אבל מסתבר שהפתרון מונח לנו ממש מתחת לאף: ג'ון רמבו. לא ברור איך אף אחד לא חשב על זה קודם.

סילבסטר סטאלון אישר שהוא מתכוון לצלם סרט חדש בסדרה, ושארגון הטרור האיסלאמי האולטרה-אלים יעלה הפעם על הכוונת. סטאלון סיפר ל"וושינגטון טיימס" כי בכוונתו לצלם את "סרט רמבו הכי אינטנסיבי והכי ריאליסטי אי פעם". עוד הוסיף כי אנשים מטעמו כבר מחפשים לוקיישנים: "יש לנו צוותים שמסיירים בעירק ובסוריה, במאחזים הגדולים של דאע"ש".

סטאלון עצמו כבר בן 68, אך הוא עדיין מתכוון לגלם את דמות הגיבור הכל-יכול של אמריקה בשעה שיילחם בלוחמים הרצחניים של המדינה האיסלאמית. לאחרונה הופיע בתפקיד רמבו ב"רמבו" מ-2008. השנה הוא יחזור גם לתפקידו האגדי כרוקי בלבואה ב"קריד". צילומי "רמבו: דם אחרון" היו אמורים להתחיל כבר בסוף השנה שעברה, אבל נדחו. כעת מעריכים שהסרט יצא לאקרנים במהלך השנה הבאה.