mako
פרסומת

"התרופות לפרקינסון גרמו למותו של רובין וויליאמס"

חברו הקרוב של השחקן, רוב שניידר, טוען כי התרופות שנטל לאחרונה לטיפול בסימפטומים של מחלת הפרקינסון הובילו להתאבדותו. "תעשיית התרופות המרשעת מודה שמדי שנה מתים בארה"ב 100 אלף אנשים כתוצאה מנטילת תרופות מרשם", כתב שניידר בטוויטר

מערכת ערוץ התרבות
mako
פורסם:
רובין וויליאמס
הכל בגלל התרופות? | צילום: אימג'בנק/GettyImages, getty images
הקישור הועתק

המסתורין שהותירה מאחוריה התאבדותו של רובין וויליאמס בן ה-63 בשבוע שעבר, ממשיך להעסיק את הקולגות והחברים הקרובים של השחקן המנוח. רוב שניידר, מי ששיחק לצדו של וויליאמס ב"גברת דאוטפייר" ושיתף עמו פעולה ב"סאטרדיי נייט לייב" כבר לפני 20 שנה, שמר עמו על קשרי חברות קרובים לאורך השנים. כעת הוא מעלה את החשד כי התרופות שנטל וויליאמס לאחרונה הובילו למותו.

"עכשיו כשאנחנו יכולים לדבר על זה", כתב שניידר בטוויטר, "רובין וויליאמס נטל תרופות לטיפול בסימפטומים של פרקינסון. אחת מתופעות הלוואי שמגיעות עם התרופה הזאת היא נטייה לאובדנות. תעשיית התרופות המרשעת מודה שמדי שנה מתים בארה"ב 100 אלף אנשים כתוצאה מתרופות מרשם!!".

כזכור, בשבוע שעבר חשפה אשתו של וויליאמס, סוזן שניידר (אין קשר לרוב שניידר) במכתב לתקשורת כי בנוסף למאבקים שניהל השחקן עם ההתמכרות לאלכוהול וסמים, התגלו בגופו לאחרונה סימפטומים מוקדמים למחלת הפרקינסון. בשלב זה עדיין לא ברור מדוע החליט וויליאמס לשלוח יד בנפשו, עם זאת המידע על המחלה הקשה בה לקה מוביל להשערה שמדובר בנקודת השבירה.