שרי גבעתי תככב בסרט בינלאומי חדש
השחקנית הישראלית צפויה לככב בסרט אמריקאי של הבמאי האיטלקי, אלסנדרו קפונה. גבעתי, שעתידה להופיע השנה ב-"בלתי נשכחים 3" ו"הרקולס", תשחק לצידה של קריסטינה לוקן, כוכבת "שליחות קטלנית 3"
מערכת ערוץ התרבות
makoפורסם:


קפונה, שביים עד כה בעיקר סרטים איטלקיים, ביניהם "Hidden Love" בכיכובה של אליזבת הופרט ("המורה לפסנתר"), החל לפזול בשנים האחרונות לשוק העולמי. בימים אלו הוא מצלם סרט אמריקאי נוסף בכיכובם של דריל האנה ודני גלובר.
גבעתי תגלם בדרמת המתח את שרה, צעירה תושבת מאלטה שנכנסת במפתיע לחייהם של זוג אמריקאים בחופשה באי, ומסבכת את העניינים. זוהי שנה עסוקה לכוכבת שצפויה גם ב"הרקולס" ו"הבלתי נשכחים 3", שני סרטים הוליוודים גדולים שעתידים לצאת השנה.
מהסוכנות של גבעתי נמסר: "אין ספק שזו קפיצת מדרגה מבחינת שרי אנחנו שמחים ומתרגשים לקראת הפרוייקט הזה".
עוד בערוץ התרבות:
מצאתם טעות לשון?