אדונית ומשרתת: הגזענות מאחורי שער העירום של קים
הצלם הצרפתי שעומד מאחורי סשן הצילומים המסעיר של הכוכבת, לא זר לפרובוקציות. למעשה, התמונה של קרדשיאן ששופכת שמפניה אל כוס שמוצבת על ישבנה, משמשת כהומאז' לתמונה זהה שהציגה שחקנית שחורה בעירום, ומדגישה את האמירה הבעייתית שעמדה מאחוריה

האינטרנט כולו מאבד את עצמו לדעת בשעות אלו ממש בעקבות תמונות העירום של קים קרדשיאן על שער מגזין Paper, כאילו לא היו קלטות סקס ותמונות גנובות ושערים בפלייבוי וסתם שמלות שלא מסתירות דבר בעולם. אלא שמאחורי העיצוב (עמוס הפוטושופ) שנבחר כדי להדגיש את קימוריה של קים, עומד צלם עם תפיסת עולם שנויה במחלוקת במיוחד לגבי שחורים ומקומם בעולם.
ז'אן פול גאוד (Jean-Paul Goude) הצרפתי נחשב לאגדה בתחום צילומי העירום האמנותי, בעיקר בתחום שסיקרן אותו מאז ומעולם: נשים שחורות. במסגרת יצירותיו נהג גאוד להציב מפורסמות שחורות בפוזות שנועדו להדגיש את מידת האתלטיות והגמישות של גופן. תמונת האלבום המפורסמת של הזמרת גרייס ג'ונס בתחילת שנות ה-80 נולדה לאחר שעות שבהן עמדה בפוזות בלתי אפשריות בסטודיו של גאוד. התוצאה הסופית (כמו במקרה של קרדשיאן) הייתה מוקצנת אפילו יותר כדי להדגיש את הקימורים שהצלם העריץ. "מניפולציה היא בסיס העבודה שלי", הסביר למגזין פיפל, "אני יוצר אשליות מהימנות".

