mako
פרסומת

"הפיג'מות" בנתק? "קובי היה ברור, אין מה לומר מעבר לזה"

אחרי הריאיון עם קובי פרג', שבו כוכב "הפיג'מות" סיפר על הריחוק שנוצר בינו לבין חבריו עודד פז ואילן רוזנפלד, עודד פז מגיב היום לדברים בשיחה עם mako. האם השלישייה עוד תתאחד על הבמות? "יש הפתעות אחרות וגדולות אפילו יותר"

גיל משעלי
פורסם: | עודכן:
עודד פז, קובי פרג'
עודד פז וקובי פרג' | צילום: אור גפן; רן יחזקאל
הקישור הועתק

"הוא היה די ברור": ביום חמישי האחרון, בריאיון למגזין סוף השבוע של mako, השחקן קובי פרג' הפתיע כשסיפר על הנתק שנוצר בינו לבין חבריו לקאסט הסדרה המצליחה "הפיג'מות". בניגוד לחברי השלישייה האחרים, עודד פז ואילן רוזנפלד, פרג' לא משתתף בסדרת המופעים המצליחה של "עודד פז והקסדות", והוא הסביר כי "החיים שלי במקום אחר. מערכות היחסים שלהם ושלי, גם החברותיות, השתנו. דברים נגמרים מטבעם".

היום, בשיחה עם mako, הגיב פז לדבריו של פרג'. "אני אוהב את קובי ומאחל לו בהצלחה, אין לי מה לומר בנושא מעבר לזה", הסביר השחקן, "אני ממשיך עם הפרויקט שלי שממלא אותי ואת כל הקהל שגדל על הסדרה".

יש טענות שאתם בסכסוך.
"אנחנו ממש לא בסכסוך. נראה לי שהוא היה די ברור בכתבה".

יש סיכוי שהוא עוד יתארח במופע שלך?
"אני מתכנן הפתעות אחרות וגדולות אפילו יותר". 

כשנשאל בריאיון על יחסיו עם כוכבי "הפיג'מות", פרג' שיתף כי "אני מסתכל על המקום הזה באהבה ובנוסטלגיה, אבל אני מתגעגע יותר לשירות הצבאי שלנו", בהתייחסות לשירות המשותף של השלושה בתיאטרון צה"ל, שם הכירו. "לכל דבר יש את התקופה שלו. זה לא-לא בסבבה, וזה לא בסבבה", הוסיף, "כבר כשניסינו לעשות סיטקום למבוגרים כל אחד ראה את הדברים בעין אחרת. כל אחד התפתח אחרת, אין לי שום מטען".