mako
פרסומת

שטויות במיץ עגבניות?

האם לייני קזאן, כוכבת "החתונה היוונית שלי" בת ה-77, גנבה מצרכים מהסופר בערב חג המולד? לדברי עורך דינה התשובה היא לא, אך המקום ממנו לכאורה גנבה מתעקש שכן ואף הודיע כי בידיו סרטוני אבטחה שיוכיחו סופית את שיטת הפעולה שלה. האמת? לנו זה בעיקר נשמע כמו סיפור עצוב

מערכת ערוץ התרבות
mako
פורסם:
החתונה היוונית שלי
החתונה היוונית שלי | צילום: יחסי ציבור, יחסי ציבור
הקישור הועתק

האם כוכבת "החתונה היוונית שלי" גנבה מצרכים בשווי 180 דולר ממכולת בערב חג המולד? לא, אנחנו נשבעים שזאת לא שאלה שהמצאנו בעזרת גנרטור אייטמים, אלא שאלה אמיתית ודי עצובה שמעסיקה בימים האחרונים את אתרי הרכילות והבידור.

על פי הדיווחים מאתר "TMZ", לייני קזאן, שגילמה את אמה של טולה (ניה ורדלוס) בסרט, נתפסה כשהיא מנסה לצאת מסניף של רשת גלסון מבלי לשלם על מצרכים בסך 180 דולר, אך עורך דינה מארק וורקסמן טוען כי זהו שקר וכזב: "לייני קזאן אינה גנבת". 

לדברי המקום, השחקנית בת ה-77 עזבה את המקום עם סל ובתוכו מוצרי ניקיון, עוף לבישול, עגבניות, מעדנים ופפרוני. יותר מזה, כעת מתברר כי זוהי לא הפעם הראשונה שקזאן מואשמת במעשים מסוג זה - "TMZ" מדווח כי ישנם צילומי אבטחה המתעדים עוד שני נסיונות גניבה נוספים של הכוכבת. לדברי עובדי המקום, הייתה לה "שיטת פעולה" מוכרת - קזאן נהגה לאסוף את המצרכים, ללכת לעבר הקופות במטרה "לשלם" ואז להתחמק החוצה כאשר קבוצה גדולה של לקוחות עוזבת את המקום. מאחר וכבר הצליחו לאפיין אותה, הם ידעו הפעם להמתין לה ביציאה מהחנות. 

אחרי שלכאורה נתפסה במעשה בערב חג המולד, היא נעצרה בחשד לגניבה קטנה, הופיעה בפני שופט ושוחררה ללא דמי ערבות. וורקסמן, עם זאת, טוען כי היא מעולם לא עזבה את הסניף של גלסון מבלי לשלם על המצרכים: "נוצרה אי הבנה מצד עובדי גלסון... הם הגיבו בהגזמה ולא נתנו לה את ההזדמנות לשלם על מצרכים לפני שעצרו אותה".

כזכור, קזאן גילמה את מריה, אם משפחת פורטוקאלוס, ב"משפחה היוונית שלי" משנת 2002, כמו גם בסרט ההמשך מ-2016. כמו כן, היא השתתפה ב"אל תתעסקו עם הזוהן", ובסדרת הטלוויזיה "עקרות בית נואשות". 

mako תרבות בפייסבוק