mako
פרסומת

רחוב האליה

השמועות על זוגיות בין בראד פיט ואליה שוקט, כוכבת "משפחה בהפרעה", לא הולכות לשום מקום. עכשיו מתברר כי שוקט, שגרה במרחק כמה דקות מפיט, מבלה את רוב זמנה הפנוי בביתו של השחקן. ומה השניים עושים כשהם נפגשים? מטיילים, אוכלים ומי יודע, אולי גם מדברים על שכנה אחרת: אנג'לינה ג'ולי

מערכת mako תרבות
mako
פורסם:
אליה שוקט, בראד פיט
ביקורים "נעימים ואורגניים". אליה שוקט ובראד פיט | צילום: Vittorio Zunino Celotto;Theo Wargo/Getty Images, mako
הקישור הועתק

את חדשות הבידור שהתפרסמו אחרי התפרצות נגיף הקורונה וכניסתם של מיליונים מסביב לעולם לבידוד, ניתן לחלק לשתי קבוצות מרכזיות. הראשונה היא כל מה שקרה בפומבי: הלידות, הצעות הנישואים, היוזמות החברתיות והפרויקטים החדשים. הקבוצה השנייה - והמעניינת יותר - היא כל האירועים ונקודות הציון שקרו מבלי שאף אחד הבחין בהם כי כולם עסקו בשטיפת ידיים. כך, למשל, אחרי כמעט חצי שנה שלא עסקנו בקשר של בראד פיט ואליה שוקט (כוכבת "משפחה בהפרעה" ו"משלחת חיפוש"), נוספה עדות חדשה שמתדלקת את השמועות על זוגיות של שני השחקנים.

נחזור טיפה אחורה בזמן: בנובמבר ודצמבר 2019, האינטרנט סער לאחר פרסום של שורת תמונות משותפות של פיט ושוקט, שהגיעו יחד למספר אירועי אמנות בלוס אנג'לס. אחת הסיבות לסערה: בין שוקט לבין פיט יש פער גילים של 25 שנים. אחרי מערכות יחסים ארוכות ומתוקשרות עם כמה מהשחקניות הגדולות בעולם (בהן אנג'לינה ג'ולי וג'ניפר אניסטון), הקשר של פיט ושוקט הפתיע רבים, ופיט עצמו, שבדרך כלל נמנע מרכילות אישית כמו מאש, אמר בראיון לניו יורק טיימס "אני כבר לא יודע עם כמה נשים הם אומרים שיצאתי בשנתיים-שלוש האחרונות, אבל שום דבר מזה לא נכון". 

אחרי ההכחשות האלה, נשוב להווה. השבוע, מגזין Us Weekly פרסם פרטים נוספים על היחסים בין שני השחקנים. שוקט, כך מתברר כעת, בילתה לא מעט זמן בביתו של פיט בתקופה בה נגזר על הציבור להימנע ככל האפשר ממפגש עם זרים. במגזין ציטטו גם מקורב לשניים שסיפר כי "הם מבלים המון ביחד. הם גרים במרחק של 10 דקות אחד מהשנייה, אז אליה כל הזמן הולכת או נוסעת באופניים לבית של בראד כשיש להם זמן להעביר". אגב שכנים, שוקט ופיט חולקים שכונת מגורים גם עם אנג'לינה ג'ולי, שהתגרשה מפיט אחרי זוגיות של יותר מעשור.

כשנשאל מה השניים עושים ביחד, טען המקורב כי הם יוצאים לנסיעות משותפות לאורך קו החוף או אוכלים המבורגר ופיצה. המקור סירב לספק פרטים הנוגעים לטיב הקשר בין השניים, וסיכם את דבריו בכך שאמר כי הביקורים של שוקט בבית של פיט הם מאוד "נעימים ואורגניים". "היא עובדת איתו בסטודיו", סיפר, "עוזרת לו לחשוב על פרויקטים חדשים שהוא רוצה לקחת בהם חלק - ולהפך". 

פרסומת

אם האמנות של פיט ושוקט חשובה לכם, נשמח לבשר שהשניים לא באמת הפסיקו לעבוד. את שוקט אפשר יהיה לראות בשנה הקרובה בסדרת המתח "The Old Man" שתשודר בהולו. בשביל פיט, לעומת זאת, נצטרך לחכות עד 2021, כיוון שהסרט הבא בהשתתפותו כשחקן הוא "Babylon" המסתורי - פרויקט מסקרן של הבמאי דמיאן שאזל ("לה לה לנד", "וויפלאש"), שיצוות אל פיט את אמה סטון בתפקיד הראשי השני.