בצל המלחמה: היוזמה של כוכבי תיאטרון הבימה
במסגרת מיזם וירטואלי של התיאטרון הלאומי, צביקה הדר, רוני דלומי, לי בירן ושחקנים רבים אחרים מבית הבימה ייפגשו עם הקהל לסדרת שיחות בשידור חי באינסטגרם. "נעבור את התקופה הקשה הזו ביחד", הבטיחו בתיאטרון

מתגייסים לחזק: בצל המלחמה, התיאטרון הלאומי הבימה עולה הבוקר (ב') עם סדרת מפגשים וירטואליים חיים בין כוכבי ההצגות שלו לבין הקהל בבית. המפגשים, יוזמה מאורגנת ראשונה של התיאטרון לאחר מספר יוזמות פרטיות של השחקנים, יימשכו גם מחר.
במסגרת המיזם, ישתתפו בסדרת המפגשים השחקנים טל מוסרי ושירה לוי, אברהם ארנסון ועמית רהב, רוני דלומי ולי בירן וצביקה הדר ויעל לבנטל. השידורים יעברו בשידור חי בעמוד האינסטגרם של התיאטרון, שם מזמינים את הקהל לדבר ולפרוק את הקשיים וההתמודדויות בימים המתוחים והקשים שעוברת מדינת ישראל במלחמת "חרבות ברזל".
מהבימה נמסר: "נעבור את התקופה הקשה הזו ביחד. אנו מחזקים ומייחלים לימים טובים יותר ושולחים חיבוק לכל משפחות הנפגעים".