הכוכב היהודי במתקפה חריגה נגד ישראל: "זה רצח עם"
רגע לפני עליית עונה 3 של "רק לא זה" בנטפליקס, אדם ברודי - שמגלם רב בלהיט האהוב - מתבטא לראשונה בנושא ישראל והמלחמה בעזה: "אני רוצה פלסטין חופשית. אני מקווה שהנהגה אחרת תעשה משהו טוב ותתקן חלק מהדברים". כוכבת סרטי מארוול פלורנס פיו בריאיון: "מעולם לא חששתי לתמוך בפלסטין"

אדם ברודי, כוכב הסדרה "רק לא זה" של נטפליקס, התראיין ל-GQ והתייחס לראשונה למלחמה בין ישראל חמאס: "אני תומך ב'פלסטין חופשית'. תרשמו אותי כמי שחושב שזה רצח עם". הדברים נאמרו לקראת עליית העונה השלישית של הסדרה ב-22 באוקטובר בנטפליקס.
"בין הקורונה, כהונה שנייה של טראמפ וישראל-עזה, זה באמת הוציא לאור אמונות שונות משלי שלא הייתי מודע אליהן, ואז גם התאכזבתי מהן", אמר ברודי ל-GQ על ה"תפנית השמרנית" שלטענתו לקחה הוליווד. לדבריו, הנושא לא עלה כמעט בראיונות האחרונים שלו: "דיברתי על זה הרבה באופן פרטי. לא דיברתי על זה הרבה בפומבי".
"תרשמו אותי כמי שרוצה פלסטין חופשית", אמר ברודי. "זה נורא שנדרשו כל כך הרבה מוות וסבל, אבל זה מרגיש שזה מגיע לנקודת שבירה שהייתה צריכה להגיע מזמן".
השחקן גם סיפק אמירה שבה אולי התייחס לממשל טראמפ או אולי אפילו לבחירות בישראל: "אני מקווה שהנהגה אחרת באמת תוכל לעשות טוב ולתקן חלק מהמדיניות שעוזרת למצב הזה להיות נורא כפי שהוא".
ב"רק לא זה", ברודי מגלם את הרב נואה רוקלוב, שנכנס לרומן בלתי צפוי עם פודקאסטרית בשם ג'ואן ויליאמס, בגילומה של קריסטן בל. הסדרה עוקבת אחר הקשר שמטלטל את שתי המשפחות, בזמן שג'ואן נחשפת לתרבות של נואה ומחליטה להתגייר.
גם כוכבת סרטי מארוול פלורנס פיו התייחסה למצב בריאיון ל-Vanity Fair, ואמרה: "אני לא יודעת למה לקח כל כך הרבה זמן עד שאנשים התחילו לדבר ועד שאנשים באמת התחילו להרגיש אמפתיה. מעולם לא חששתי לתמוך בפלסטין. זה באמת נורא לצפות בכאב כזה כשכל כך הרבה מהחיים שלנו פשוט ממשיכים קדימה".