mako
פרסומת

בעקבות ההשקעה בישראל: ליאונרדו דיקפריו תחת אש

אחרי פרסום הידיעה, לפיה הכוכב ההוליוודי ישקיע בבניית מלון במרינה בהרצליה, משתמשים ב-X תקפו אותו וצחקו עליו. בין הקריאות לשחרר את פלסטין, היו גם עלבונות כמו: "טום קרוז הכי טוב" ו"מקווה שזה יסתיים כמו הטיטניק"

mako תרבות
mako
פורסם:
ליאונרדו דיקפריו צפוי לנחות מחר בישראל
לקראת חתונתו של חברו המפיק דני איי | צילום: מתוך "ערב טוב עם גיא פינס", קשת 12
הקישור הועתק
ליאונרדו דיקפריו צפוי לנחות מחר בישראל
לקראת חתונתו של חברו המפיק דני איי | צילום: מתוך "ערב טוב עם גיא פינס", קשת 12

הכוכב ההוליוודי ליאונרדו דיקפריו סופג בימים האחרונים אש רבה מהמשתמשים ברשתות החברתיות, בעקבות השקעתו במלון שנבנה בישראל. "אני מקווה שזה יסתיים כמו הטיטניק", כתב אחד מהם. משתמש אחר ב-X (טוויטר לשעבר) הוסיף: "הוא לא אמור להיות אקטיביסט?". אדם אחר שלח עקיצה וכתב: "טום קרוז הכי טוב". חלק פשוט כתוב "לשחרר את פלסטין".

 

 

 

 

 

 

מוקדם יותר השבוע קיבלה קבוצת חג'ג' את האישור הסופי להקים מלון יוקרה במרינה הרצליה. המלון, שישתרע על גודל של 51,000 מ"ר ובגובה של 14 קומות, צפוי להכיל כ-365 חדרי מלון בשני מבנים, וביניהם בריכת שחייה מרכזית. בנוסף, צפויים להיבנות במתחם מרכז כנסים, מסעדת שף ושטחי מסחר.

פרסומת

דיקפריו הוא אחד המשקיעים במלון, ושיתוף הפעולה נוצר גם בזכות העובדה שמדובר בפרויקט בעל אוריינטציה סביבתית גבוהה. דיקפריו מעורב בגיבוש החזון הסביבתי של המלון, שמיועד להיות מהמתקדמים בישראל בתחום הקיימות בענף המלונאות.