mako
פרסומת

בובה של לילי

זוכרים את מותג הצעצועים פולי פוקט? אם אינכם בני 8 (או הורים לבני 8), התשובה ככל הנראה תהיה לא. בכל מקרה, כדאי שתתחילו להיזכר: הבובות האהובות עומדות להגיע למסך הגדול, בסרט מסקרן בבימויה של לינה דנהאם ("בנות") ובכיכובה של לילי קולינס, אותה אולי תכירו כאמילי מ"אמילי בפריז". השתיים נהגו לשחק בבובות פולי פוקט בילדותן - ועל כן, ההשתתפות בסרט מהווה הגשמת חלום

שרון גולן מאירי
פורסם: | עודכן:
לילי קולינס, 2020
תגלם בובת פלסטיק. לילי קולינס | צילום: Dominique Charriau/WireImage, Getty images
הקישור הועתק

השם פולי פוקט אולי לא זכור לכם, אבל זה ככל הנראה בגלל שהילדות שלכם נגמרה כבר מזמן. פולי פוקט התחיל את דרכו בעולם אי אז לפני שלושה עשורים כמותג צעצועים מבית מאטל המציע בובות מאובזרות בשלל אקססוריז צבעוניים. מאז, הפכו הבובות ללהיט בקרב ילדות וילדים ברחבי העולם - עד כדי כך, שהן זכו לסדרת אנימציה העוקבת אחרי מעלליהן.

נראה שההייפ סביב פולי פוקט ממשיך לצבור תאוצה, וכעת הוא גולש גם לעולמות המבוגרים. דיווח חדש חושף כי הבובה האהובה מגיעה למסך הגדול: סרט לייב אקשן חדש מבית מאטל ו-MGM יתאר את החברות הנרקמת בין ילדה צעירה לבין בובת פולי פוקט. את הסרט תביים לינה דנהאם, שאחראית על "בנות", אחת הסדרות המוערכות של העשור הקודם. את הבובה תגלם שחקנית שזכתה לתהילה מחודשת בשנה האחרונה: לילי קולינס, שכיכבה בסדרת הלהיט של נטפליקס "אמילי בפריז". קולינס צפויה גם לקחת חלק בהפקת הסרט המדובר.

לילי קולינס כבובה זה דימוי שאנחנו עוד מסוגלים להעלות בעיני רוחנו, אבל לינה דנהאם מביימת סרט על בובה נשמע כמו תרחיש כמעט מומצא: דנהאם ידועה בתשוקתה לתאר בדיוק האופייני לה נשים מהחיים האמיתיים, על כל חסרונותיהן. ובכן, דנהאם הצליחה לספק סיבה טובה להשתתפותה בפרויקט המדובר: בהצהרה לכלי התקשורת, אמרה דנהאם כי "פולי פוקט היו אחראיות לאינסוף שעות של אקספיזם בילדות שלי. מבחינתי, פולי העניקו לי עולם זעיר של קסם ואוטונומיה להיות מספרת, אז זה די פואטי לפגוש את אותם רעיונות עכשיו - והפעם כבמאית".

לינה דנהאם
לינה דנהאם | צילום: Gettyimages IL, getty images

עוד אמרה הבמאית כי "אני כל כך שמחה להביא לידי ביטוי גם את אהבתי לנכס ההיסטורי הזה וגם את האמונה שלי לפיה נשים צעירות זקוקות לסרטים שובבים וחכמים שמדברים אליהן בגובה העיניים". מתברר שגם קולינס הייתה מעריצה גדולה של פולי פוקט בילדותה. בהצהרה לכלי התקשורת אמרה השחקנית כי "אני כל כך מתרגשת לשתף פעולה עם הצוות מעורר ההשראה הזה. להציג מחדש את פולי בצורה כיפית ומודרנית היה תענוג. כילדה שהייתה אובססיבית לפולי פוקט, זה חלום אמיתי שהתגשם ואני לא יכולה לחכות להביא את הצעצועים הקטנים האלה למסך הגדול".

פולי פוקט, כאמור, הוא מותג צעצועים בן 30 שנה. ב-2018, חברת מאטל הקימה לתחייה את הבובות הוותיקות עם ליין מוצרים שעושה כבוד למקורות המותג, אבל הופך את הבובות לרלוונטיות בעולם של ימינו. הייתה זו החלטה משתלמת למדי, והיא זו שהביאה להפקת סדרת אנימציה על בובות פולי פוקט, נוסף על תכני יוטיוב.

פרסומת