אחרי התקרית המלחיצה: כוכבת "מרשעת" מדברת
בהקרנה מיוחדת של הסרט לאיגוד השחקנים, סינתיה אריבו הסבירה את החשיבות של "מרשעת" עבורה ועבור הצופים - וגם התייחסה לפרמיירה בסינגפור, אז מעריץ התנפל על אריאנה גרנדה: "לעזאזל, היינו צריכות להתמודד עם לא מעט דברים". בינתיים בסינגפור: המעריץ נעצר והוא צפוי לקנס - אבל נראה שהוא ממש לא מתחרט: "הגשמתי חלום"

בסוף השבוע אירעה בסינגפור תקרית מלחיצה במיוחד במהלך פרמיירת "מרשעת: חלק 2", כאשר מעריץ פרץ אל השטיח הצהוב והתנפל על אריאנה גרנדה. סינתיה אריבו, שותפתה לסרט, הגיבה במהירות והרחיקה אותו יחד עם המאבטחים, וכבר למחרת הוגש נגדו כתב אישום. אחרי שהרוחות נרגעו, אריבו התייחסה לאירוע וציינה כי מדובר היה ברגעים לא פשוטים עבור הצוות.
בהקרנה מיוחדת של הסרט לחברי איגוד השחקנים, שהתקיימה בשבת בלוס אנג'לס, הסבירה אריבו את החשיבות של "מרשעת" עבורה ועבור הצופים: "מה שיפה זה שיש אנשים שרואים את עצמם בסרט הזה, בדמות הזו, וכעת גם רואים את עצמם ומרגישים בטוחים. זה, עבורי, פסגת כל מה שיכולתי לבקש מכל יצירה שעשיתי אי-פעם. ועברנו כמה דברים קשים, עברנו דברים בחיים שלנו, בעשייה היומיומית שלנו.
"פאק, אפילו בשבוע האחרון", היא הוסיפה, רומזת לאירוע שהתרחש בסינגפור, "בואו נהיה כנים, לעזאזל, היינו צריכות להתמודד עם לא מעט דברים". בעודה אומרת זאת, גרנדה, שישבה לידה, התרגשה ומחתה דמעה. "הסרט הזה איפשר לנו לצמוח כבנות אדם, כחברות, כאחיות, כאומניות, כשחקניות - וזה מה שמיוחד ביצירה הזאת", המשיכה אריבו. "אני אתגעגע להיות כל הזמן עם הקבוצה הזאת. לא יוצא לך לפגוש קבוצה של אנשים כל כך קרובים על סט. לא מרוויחים משפחה כזו לעתים קרובות - ואנחנו הרווחנו".
ובינתיים בסינגפור, המעריץ שהטריד את גרנדה נעצר. מדובר ביוצר תוכן בשם ג'ונסון ון, הידוע גם כ"פיג'מה מן" וכ"טרול" (כך הוא מכנה את עצמו), שמתפרץ לעתים קרובות לבמות ולשטיחים אדומים - בעבר הוא כבר עשה זאת בהופעות של קייטי פרי, דה וויקנד והצ'יינסמוקרס. לפי דיווח ב-BBC, ון הופיע בבית המשפט ללא ייצוג משפטי, ואם יורשע הוא צפוי לקנס של עד 2,000 דולר סינגפורי (1,540 דולר אמריקאי).
בתיעוד שהופץ ברשתות נראים כוכבי הסרט - בהם גרנדה, אריבו, ג'ף גולדבלום ומישל יאו - צועדים על השטיח הצהוב המיוחד, לקול הצרחות של מאות המעריצים והמעריצות. בשלב מסוים ון מצליח לקפוץ על גרנדה, על אף נוכחות של מאבטחים רבים סביב חברי הקאסט, ומנסה להתחבק איתה בכוח. התקרית עוררה בהלה רבה, גרנדה נראתה מפוחדת - ומי שנחלצה לעזרתה מיד היא אריבו, שדחפה את ון וצעקה עליו "תעוף ממנה!".
כצפוי, המעריצים גינו את התנהגותו האלימה של ון, ורבים הצביעו על כך שהיא העלתה מחדש אצל אריאנה את הטראומות שחוותה מאז פיגוע הטרור בהופעתה בבריטניה ב-2017. "אחרי כל מה שהיא עברה, זה מעבר לחוסר כבוד. לא רק כלפיה, אלא גם כלפי הקאסט וכלפי המעריצים. זה פשוט מכעיס, ואתה צריך להתבייש", כתבה אחת הגולשות. משתמש אחר הוסיף: "צריך לנקוט נגדו צעדים - זו בבירור עבירה פלילית"; "אריאנה עברה כל כך הרבה דברים מפחידים, כולל בהופעה שלה במנצ'סטר - וחשבת שזה יהיה כיף לקפוץ מעל המחסום?".
גם השחקנית מריסה בוד, שמגלמת בסרט את נסרוז תרופ - אחותה של אלפבה - התייחסה לתקרית בטיקטוק שלה, ותקפה בחריפות את כל אלו שטענו כי ון הוא "בסך הכל מעריץ שרצה קצת יחס מהאיידול שלו". "אוקיי, אז הוא מעריץ וגם לוזר", אמרה בוד, "זה מה שאני מתכוונת כשאני אומרת שהרשתות החברתיות מוציאות מאנשים את הגרוע ביותר. אה, קיבלת צפיות? קיבלת לייקים? רוצה לדעת מה עוד עשית? גרמת למישהי להרגיש לא בטוחה בכלל, ואין שום חרטה. זה פשוט עובר לך מעל הראש. אתה בן אדם רע".
ון עצמו לא מתרגש מהתגובות נגדו או מהקנס שצפוי לו, והוא פרסם את הסרטון בחשבון האינסטגרם שלו - עם מסר לאריאנה: "אריאנה גרנדה היקרה, תודה שנתת לי לקפוץ אל השטיח הצהוב איתך". מאוחר יותר מסר לחדשות NBC כי הוא "מאושר" שזכה לפגוש את הכוכבת הנערצת: "חלמתי לפגוש אותה, ועכשיו החלומות שלי התגשמו".
