עוצר נשימה: רוכב אופנוע מאבד שליטה ועף מצוק במהירות 100 קמ"ש
חובבי מוטוריקה רבים אוהבים לצאת לטיולי נהיגה בכבישים מאתגרים ומלאי פיתולים. הכי חשוב זה לא להתפתות "לנסוע חזק" מדי ולזכור כל העת שמדובר בכביש ציבורי בו נעים כלי רכב נוספים שיכולים תמיד להפתיע ברגע הכי לא נכון - כפי שלמד רוכב אופנוע בריטי שיצא רחב מסיבוב ונתקל ברכב הבא מולו. הוא שבר בחוזקה ימינה ועף לתהום. בנס הוא שרד לספר ואף חשף סרטון מפחיד ממצלמת הקסדה


חובבי מוטוריקה רבים אוהבים לצאת לטיולי נהיגה או רכיבה, לעתים בצוותא עם חברים נוספים ולרוב בכבישים מאתגרים ומלאי פיתולים.
תרבות מוטורית היא לדעתנו דבר נפלא וטיולי דרכים שכאלה הם בהחלט מומלצים, אבל תמיד מאוד מאוד חשוב לגלות מידה לא מבוטלת של אחריות, לא להתקרב יותר מדי למגבלות של המכונה ושל האוחז בה, לא להתפתות "לנסוע חזק" כדי להרשים את החברים והכי חשוב לזכור כל העת שמדובר בכבישים ציבוריים בהם נעים כלי רכב נוספים שיכולים תמיד להפתיע ברגע הכי לא נכון.
ג'ק סנדרסון, רוכב אופנועים בריטי בן 21, למד את זה בדרך הקשה בשעה שרכב כל אופנוע הקוואסאקי נינג'ה שלו יחד עם כמה אופנוענים בכביש מפותל המכונה "החתול והכינור" שבמחוז דרבישייר, שנחשב לאחד הכבישים המסוכנים בממלכה המאוחדת.
עוד בmako רכב
התראיין על כביש מסוכן וברקע התרחשה תאונה
צפו: כך נראית תאונה שנגרמת מסימוס בנהיגה
התאונה בה נהרג פול ווקר התרחשה במעל 160 קמ ש
סנדרסון רכב חזק, עקף כמה אופנוענים ולא פעם השתמש בכל רוחב הכביש על שני נתיביו בפניות בהן לקח את ה"קו הנכון". העניין הוא שמדובר בכביש דו סטרי ציבורי ואין בכל הפניות ראות המאפשרת לדעת בוודאות שרכב לא מגיע מהכיוון השני.


סנדרסון מקווה שאחרים ילמדו מהטעות שלו. "העליתי את הסרטון ל-You Tube כסוג של הרתעה לאחרים בתקווה שהם ישתדלו לא להיות טיפשים כמו שאני הייתי. מסיבה כלשהי תמיד לקחתי קו רחב בפניות כדי לנצל כל פיסת אספלט על מנת להיות יותר מהיר, על אף שידעתי שמדובר בכביש דו סטרי. עשיתי את זה שוב ובפעם האחרונה זה כמעט עלה לי בחיי".
דרך "החתול והכינור" נמתחת לאורך של 11 קילומטרים בלבד כחלק מכביש A537, אך למרות שמדובר בקטע כביש קצרצר בין 2002 ל-2011 היו בו לא פחות מ-79 תאונות קטלניות.
מומחי בטיחות בדרכים טוענים שהמוניטין העגום של הכביש הוא חלק מהבעיה כי רוכבי אופנועים ונהגים באים לנהוג בו חזק כסוג של אתגר אקסטרימי.