קן בלוק קורע את סיביר ומחליק בשלג
נהג המרוצים האמריקאי, קן בלוק, שידוע בעיקר בכישורי הפקת סרטוני נהיגה מרהיבים מציג שיתוף פעולה עם יצרנית מצלמות האקסטרים GoPro לקידום דגם חדש. התוצאה: סרטון נהיגה מרהיב בשלג


לאחר שהחופשה האירופאית שלו הופרעה על ידי בקשה להשתתפות באירוע של פורד לקידום הפיאסטה ST בהונגריה אשר במהלכו גם שודל על ידי עיתונאים מקומיים לבצע
יצרן מצלמות האקסטרים הקטנות והאיכותיות שצוברות פופולריות גדולה בשנים האחרונות החליט לקדם את HERO 3, הדגם החדש שלו, על ידי הפקת סדרת סרטונים מרהיבה המצולמת, מן הסתם, בעזרת מצלמות GoPro בלבד.
לאחר שצילמו את הסקייטבורדר האמריקאי המפורסם ריאן שקלר מקפץ ברחובות ניו-יורק החליטו בחברה לצלם גם את נהג המרוצים המפורסם ביותר באמריקה ואולי אחד המפורסמים בעולם, קן בלוק, שידוע כמי שעושה שימוש רב במצלמות החברה בסדרת סרטי הג'ימקאנה המופלאים שלו ששברו שיאי צפיה ביוטיוב.
אתר הצילומים שנבחר בערבות רוסיה היה אולי הרחוק ביותר גיאוגרפית ואקלימית ממקום משכנה של החברה האמריקאית בקליפורניה. על מרכב רכב המרוץ מתוצרת פורד, בתא הנוסעים, על ההגה, הקסדה ואיפה שאתם רק יכולים לדמיין הותקנו מצלמות GoPro ובנוסף גם בנתיב הנסיעה המושלג פוזרו מאות מצלמות.

בהינתן האות כל המצלמות הופעלו, בלוק יצא לדרך והקפיד לנסוע בצורה כמה שיותר וירטואוזית כמו שהוא יודע, תוך העפת שלג לכל עבר, החלקות צד מרשימות, קפיצות ואפילו דריסת שורה של מצלמות GoPro.
הסרטון ללא ספק מכיל שלל זוויות צילום לא שגרתיות ובשילוב עם הנהיגה של בלוק התוצאה מרהיבה למדי.
האמת, חבל להכביר במילים. פשוט לחצו על הפליי ממש כמו שכבר מיליון צופים עשו לפניכם.