צפו: תשוקה עתידנית מחשמלת
רנו מעוררת באזז סביב "זואי", החשמלית שצפויה להתגלגל על הכבישים ב-2012, עם סט צילומים חושני של המכונית יחד עם דוגמנית בלונדינית, באווירה עתידנית

מדובר במכונית במימדים מרווחים יחסית לסגמנט שתציג עיצוב ייחודי ואם לשפוט על פי דגם הקונספט שהוצג בתערוכת פריז האחרונה העיצוב מרשים למדי וישלב בין חדשנות, עתידניות וחושניות.


בכל מקרה, ברנו משקיעים כבר כעת, שנה ויותר לפני שהזואי תגיע לסוכנויות, בבניית תדמית שתחבר את המוצר לקהל עדכני וצעיר ותחליף את התדמית הגיקית במשהו סקסי ונחשק יותר.
כשלב ראשון בתהליך החליטו בחברה לשחרר סט צילומים מרהיב של הדוגמנית שרה סיוור בשלל פוזות חושניות בתאורה ואווירה המזכירות סרטים כמו "בלייד ראנר" ו"טרון", בסמוך, על ובתוך הזואי.

למרות שזה יכול היה לצאת כמו לוח שנה זול שרואים לעיתים במוסכים התוצאה הסופית במקרה הזה ללא כל ספק גם מרהיבה, עתידנית, חושנית ואפילו בהחלט אומנותית.

