mako
פרסומת

אליפות גלגול ג'וינטים התקיימה בפוקט, תאילנד: הזוכה גלגל ב-43 שניות

הלגליזציה בתאילנד שינתה את תרבות הקנאביס במדינת האי האסיאתית מהקצה אל הקצה. תיירות קנאביס הפכה לעניין שבשגרה, וכעת גם תחרות גלגול ג'וינטים היא אירוע לגיטימי. ומי האיש שניצח?

מערכת mako קנאביס
mako קנאביס
פורסם:
אליפות גלגול ג'וינטים, פוקט, תאילנד. מרץ 2023
תחרות גלגול הג'וינטים בפוקט | צילום: Reuters, צילום מסך, twitter
הקישור הועתק

תאילנד מציגה: אליפות גלגול הג'וינטים הגדולה של פוקט, האי שמכיל לא פחות מ-1,000 חנויות קנאביס חוקיות. התחרות, שעמדה במרכז אירוע הקנאביס המרכזי פוקט, הסתיימה בניצחון מוחץ של אטיבאט ג'נמואנגטאי – שגלגל את הג'וינט המושלם, עם גרם אחד של קנאביס, ב-43 שניות. "הפרס לזוכה הוא 5,000 באט (כ-520 ש"ח)", אמר מארגן התחרות. "לא סכום גדול. רק משהו בשביל התחושה הטובה".

עוד ב-mako קנאביס:

בחודש יוני האחרון תאילנד שינתה את פניה: השימוש בקנאביס הותר על פי חוק, לרבות גידול ביתי של שתילים ומכירת תפרחות קנאביס לכל דורש. באופן רשמי מוגבל החוק לקנאביס בריכוזים נמוכים מאוד של הרכיב הפעיל THC, אבל בפועל נראה שאין הקפדה יתרה על החוק: קנאביס מכל הסוגים והמינים נמכר במדינה, והוא מופיע לא רק בתפרחות ושמנים, אלא גם בשלל מוצרי טיפוח, מזון ומשקאות, כמו גם בתחומים אחרים הקשורים לעולם התיירות, החל מבתי מלון ועד למכוני ספא ומכונים רפואיים המשלבים קנאביס בטיפול.